Annonce
Ringkøbing

Vil også åbne permanent butik: Normal leder efter butikslokale i Ringkøbing

Normal har flere end 90 butikker rundt om i Danmark og 220 butikker på verdensplan. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Butikskæden Normal vil ikke nøjes med kun at åbne en pop up-forretning i Ringkøbing. Byen har længe været i kikkerten, men de helt rigtige lokaler - og dermed en etablering i byen - lader vente på sig.
Annonce

Ringkøbing: Butikskæden, der slår sig på at sælge normale hverdagsting til lave priser, har længe haft et godt øje til Ringkøbing.

Det kommer blandt andet til udtryk ved, at Ringkøbing er én af ti byer rundt om i sommerlandet, hvor Normal-kæden til sommer åbner en pop up-butik.

- Nogle af de byer, vi åbner i, har vi kigget lidt på, om vi skal have permanente butikker i. Blandt andet har vi kigget på Ringkøbing, hvor vi ikke rigtigt har kunnet finde det rigtige lokale endnu. Det er en af de byer, vi gerne vil åbne permanent i, siger Torben Mouritsen, der er direktør i Normal.

Sommerbutikken åbner i den tidligere Matas på Algade 18 i Ringkøbing.

Annonce

Det skal passe ind i planerne

Allerede i februar 2019 skrev Dagbladet, at Ringkøbing gerne vil åbne en butik i Ringkøbing, og det er altså stadig tilfældet.

- Ringkøbing er en af de byer, vi kigger på for at se, om vi skal etableres i permanent. Vi har kigget på Ringkøbing længe, men det handler også om, at det hele skal gå op i en højere enhed. Vi skal finde den rigtige størrelse lokale på den rigtige beliggenhed til den rigtige husleje, siger han og tilføjer:

- Det handler også om, at vi har mange åbninger, og det skal komme ind på det rigtige tidspunkt, for vi kan ikke åbne alle steder på en gang.

Han understreger, at åbningen af sommerbutikken Minimal i Ringkøbing ikke er en test af, om Normal kan gå i Ringkøbing.

- Vi baserer det ikke på den oplevelse, siger Torben Mouritsen.

De nærmeste Normal-butikker ligger i dag i Esbjerg, Herning og Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce