Annonce
Vestjylland

Vil holde koncerter for op til 3000 publikummer. Navnet? Det bestemmer du

Det kunne være en Mads Langer, som publikum gerne vil se i Holstebro næste år. Eventmagere efterlyser forslag med henblik på koncerter, der skal ligge en fredag eller lørdag. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Nye udendørs-koncerter kommer til Holstebro. Budgettet alene til musik kan nå helt op til en halv million kroner.
Annonce

Holstebro: Scenen er fundet - det bliver friluftsscenen i Holstebro Lystanlæg.

Antal koncerter ligeså - "det bliver to eller tre fredage eller lørdage", siger formand for Holstebro Events, Kristian Andersen.

Kunstnerne - der er en liste, men det er ikke sikkert, at nogen af de navne dur.

- Vi kunne godt tænke os at høre, hvad folk kunne tænke sig. Vi vil gerne lade det være op til dem, siger Kristian Andersen.

Efter planen vil koncerterne finde sted næste år sidst i maj og i slutningen af august.

- Det er klart, at vi ikke kan hyre de store udenlandske navne, men er der danske navne, man kunne tænke sig? Det er med fuldt setup, hvilket vil sige, at der er plads til 3000 mennesker, og dermed er vi oppe i en økonomi, hvor der ville være et budget til musik for måske op til en halv million kroner, siger Kristian Andersen.

Du har et kendskab til prisen for kunstnere - hvad ville være realistisk?

- Det vil sige, at en Mads Langer kunne være aktuel, eller navne som Suspekt eller Martin Jensen. Vi er i det lag...

Annonce

Efterlyser frivillige

Selv har Holstebro Events en liste med navne, der kunne blive aktuelle, men alligevel ønsker man at høre fra folk for at danne sig et indtryk af, hvad man helst vil se.

Holstebro Events tæller en række frivillige, men håber på endnu flere unge mennesker for at kunne nå sin egen målsætning om at skabe liv i Holstebro. Her ses frivillige ved et tidligere arrangement i Lystanlægget med tryllekunstneren Maddox Dixon. Foto: Holstebro Event

Holstebro Events, der har arrangeret alt fra øl-festival til Lucia-optog, opfordrer til, at de kontaktes - personligt eller med en kommentar på Facebook - og generelt inddrager foreningen gerne initiativlystne sjæle.

- Vi begynder så småt at få henvendelser fra de unge, fordi de gerne vil have, at der sker mere i byen, og fordi de mener, det, vi laver, er det, de selv søger. I samme omgang bliver de en del af et fællesskab. Vi vil gerne have flere frivillige ind. Der er ingen begrænsninger. Man skal bare vise initiativ, siger Kristian Andersen og tilføjer:

- På samme måde håber vi også, at virksomheder vil være med til at skabe liv. De sponsorer, vi har, er bestemt også en vigtig del af det, vi laver.

Holstebro Events planlægger at lave op til otte arrangementer i 2020/2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Er indstillet til wildcard: Skjern håber på europæisk håndbold i denne sæson

Ringkøbing-Skjern

Politiet beder om hjælp: To dekorerede figurer savner deres ejer

Ringkøbing-Skjern

Politisk top langer ud: Sommerpakke rammer skævt og skal laves om nu

Skjern

Ni ud af 10 sæsonkortholdere har gentegnet: Skjern håber på flere end 500 tilskuere

Annonce