Annonce
Erhverv

Hvor er mit kontor? Rådhuset invaderes igen af ansatte

I næste uge er det slut med at sidde hjemme og arbejde for mange af de ansatte på rådhuset i Holstebro. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen
En stor del af medarbejderne på rådhuset i Holstebro skal igen møde fysisk op på arbejdspladsen.

Holstebro: Der vil måske være enkelte medarbejdere, der lige skal have genopfrisket, hvor det er, de har kontor på Holstebro Rådhus.

De seneste 14 måneder har budt på meget lange perioder med hjemmearbejde for de kommunalt ansatte på rådhuset i Holstebro. Før jul blev næsten alle sendt hjem for at arbejde, og lige siden har 80-90 procent af de ansatte på rådhuset arbejdet hjemmefra.


Annonce

Vi vil gerne gøre mandag til en festdag. Det bliver godt at få folk tilbage. Medarbejderne har været savnet, og mange af dem har været savnet i meget lang tid

Lars Møller


Men fra på mandag vil mange sige farvel til hjemmekontoret og goddag igen til kolleger, kantine og faste mødetider.

- Vi har efterhånden et meget stabilt smitteniveau i Holstebro, så det er tiden, at vi får medarbejderne tilbage på arbejde, siger kommunaldirektør i Holstebro Kommune, Lars Møller.

Halvdelen

Det bliver dog ikke alle ansatte, der kommer tilbage samtidigt.

- Vi lægger op til, at 50-60 procent kommer tilbage i næste uge. Vi skal stadig tage vores forbehold og overholde restriktioner, siger Lars Møller, der har hørt fra flere medarbejdere, der glæder sig til at komme tilbage og være sammen med kollegerne.

- Vi vil gerne gøre mandag til en festdag. Det bliver godt at få folk tilbage. Medarbejderne har været savnet, og mange af dem har været savnet i meget lang tid, siger Lars Møller, der håber at have hele arbejdsstyrken tilbage inden sommerferien.

Der skal nu evalueres fordele og ulemper ved hjemmearbejde og virtuelle møder

- Vi kan helt sikkert lære noget af coronatiden, men der er klart også mange områder, hvor det er bedst, når så mange som muligt møder op på arbejde, siger Lars Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce