Annonce
Videbæk

Vifte af arrangementer i Videbæk skal rejse penge til at knække cancer

Musik bliver en del af arrangementerne under Knæk Cancer i Videbæk. Privatfoto
Der bliver mange måder at støtte Kræftens Bekæmpelse på, når Videbæk Handel- og Erhverv i uge 43 sætter fokus på kampagnen "Knæk Cancer".
Annonce
Annonce

Vandringer og yoga

Videbæk: Igen i år står Videbæk Handel- og Erhverv bag flere arrangementer i uge 43 i forbindelse med landsindsamlingen for Knæk Cancer Billetter kan allerede nu købes hos EP-sko i Videbæk. Deltagerbetalingen går ubeskåret til Knæk Cancer indsamlingen. Arrangementet starter i uge 42 med Aktiv søndag, hvor der er mulighed for at deltage i tre forskellige arrangementer. Først en byvandring, hvor Jens Fjord tager publikum med rundt i byen og fortæller om byens historie. Senere vil der være yoga for alle i Vestjyllands Kunstpavillon ved Marianne Nybo Røjkjær fra Videbæk Fysioterapi - og kl. 18.00 kan man deltage i en gåtur rundt i anlægget, hvor fakler vil markere ruten. Søndagen slutter af med gullaschsuppe i Madpakkehuset i Videbæk Anlæg.

Annonce

Hit med flaskerne

Mandag i uge 43 er der sponsorspinning og løb i Videbæk Idræts- og Fritidscenter, og Videbæk Løbeklub arrangerer løb på tre, fem og ti km for børn, damer og herrer. Tirsdag aften er der Irsk aften i Videbæk forsamlingshus med irsk stuvning og irsk folkemusik. Onsdag aften bliver der samlet flaskepant ind til det gode formål; her vil aktivitetsgruppen bag Knæk Cancer-ugen køre rundt i byens gader fra kl. 18-19 og larme lidt i gaden for at gøre opmærksom på det gode formål og få folk til at donere deres flaskepant.

Gennem hele uge 42 og 43 kan man desuden donere sin flaskebon til Knæk Cancer både i SuperBrugsen Videbæk og i ABC i Videbæk.

Annonce

Stilhed og lys

Torsdag aften er der støttekoncert i Videbæk Kirke. Der er fundet gode navne som blandt andre Kaputu, kendt som Embrace fra X-factor og Videbæk gospelkor. Fredag slutter aftenen med lysceremoni i Videbæk anlæg. Her synger Tina Jensen, Videbæk, og Astrid Vestergaard, tidligere Videbæk-Spjald Avis fortæller om sin egen kamp mod kræften. Sognepræst Flemming Harpøth Møller slutter aftenen af, og der er et minuts stilhed for dem, som kæmper mod kræften og for dem, som tabte kampen. Der vil være mulighed for at købe lysposer rundt i byens butikker hele uge 42 og 43.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce