Annonce
Skjern

Vidner søges: Mørk VW Transporter set nær indbrud i udhus

Politiet vil gerne vide, om en mistænkelig VW Transporter er set omkring de steder, hvor der har været indbrud i udhuse. Genrefoto: Johan Gadegaard

SKJERN/TARM: Udhuse og staldbygninger har været et populært bytte for tyveknægte de seneste uger. Blandt andet på Sæddingvej ved Skjern, hvor der var blev stjålet boremaskiner, vinkelsliber og slagnøgle fra en ulåst staldbygning mellem onsdag og fredag i sidste uge.

- Et vidne har set en mørk VW Transporter køre i området, hvilket vakte mistanke. Vi ved ikke, om den har med tyveriet at gøre, men den kunne have det. Så hvis andre har oplysninger om den, vil vi gerne høre om det, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Vidnet så ikke en nummerplade, så det er uvist hvilken nationalitet, varebilen kan tilskrives.

Annonce

Også på Kirkehøj ved Bork Havn er der blevet stjålet værktøj fra et ulåst maskinhus. Her forsvandt en havetraktor af mærket Husqvarna og to motorsave til en samlet værdi af ca. 50.000 kroner. Tyveriet er sket fra søndag kl. 23.00 til mandag kl. 21.45. Samme nat blev der også stjålet en GPS fra en traktor fra Kirkehøjvej.

Lokalpolitiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce