Annonce
Ringkøbing

Vidne i Tim-drabssag: Jeg troede bare, det var fuldemandssnak

Den 55-årige kvinde truede på åben gade med at slå sin samlever ihjel, fortalte et vidne i retten. Foto: Jonas Kollerup
Efter at have hørt den tiltaltes forklaring fortsatte tirsdagens retssag med forklaringer fra to politimænd og et vidne.

Herning/Tim: Efter den tiltalte i sagen om knivdrab i Tim havde afgivet forklaring i retten, kom turen til to politibetjente og det første vidne.

Ifølge den 55-årige tiltalte kvinde var hun blandt andet blevet sur på den afdøde mand, som hun boede sammen med, fordi han ikke gjorde, som hun bad ham om, og i særdeleshed fordi han havde taget hendes elscooter uden at aflevere den tilbage.

Det bekræfter et vidne, der om formiddagen før drabet havde snakket med kvinden. Vidnet var ude for at gå tur med sin mand, da de stødte på den 55-årige. Hun begyndte at tale til dem, selvom de ikke kendte hende.

- Hun spørger, om vi har set en parkeret spasserjeep. Det havde vi ikke. Så ved jeg ikke hvorfor, men hun fortæller, at politiet har været derude aftenen før, og så pludselig tager hun armene op over hovedet og siger: Jeg slår ham fandeme ihjel, den narrøv. Og der så jeg, hun havde en øl i hånden. Så jeg sagde til mig selv, at det bare var fuldemandssnak. Ellers havde vi gjort noget, fortalte vidnet.

Annonce

Nægter spark af offer

To politimænd vidnede også i retten tirsdag eftermiddag. Den første, der blev afhørt, var sammen med sin makker de første på stedet.

- Da vi kommer til adressen, står døren åben, og vi kan høre råb derindefra. Min kollega går først ind, og jeg går en meter til halvanden efter. Lige indenfor døren er der et badeværelse. Jeg kan se, der ligger en person på gulvet, og jeg kan se en kvinde, der skriger og sparker til personen. Jeg kan kun se overdelen af hendes krop, men det giver et ryk i hendes skulderparti, og det er min opfattelse, at hun sparker ham, sagde politibetjenten i Retten i Herning.

Den tiltalte har selv nægtet, at hun skulle have sparket den dræbte mand. Ifølge hende satte hun sin fod på ham for at se, om han var i live. Hun har vand i benene og kan derfor ikke bukke sig ned.

Så ikke indvolde

Den næste til at afgive forklaring var en politiassistent, der kom til stedet med sin makker og en hundepatrulje.

- Da vi kommer, er der allerede gang i den i entréen og på badeværelset. Der er Falck-folk til stede, og en af mine kollegaer er i gang med hjerte-lunge-redning. Efter cirka fem minutter bliver jeg bedt om at tage over, fordi min kollega har brug for luft. Jeg kunne se, at ofret i venstre side havde et stort snit, hvor der væltede indvolde ud. Det ser meget tørt ud, og blodet er størknet, forklarede politiassistenten.

Det store hul i maven, som anklageren fortæller, at nogle af den afdødes tarme er kommet ud af, nægter den 55-årige kvinde at have set på noget tidspunkt.

Hun har kun set, at der kom lidt blod fra brystkassen, og det var derfor, hun ringede til alarmcentralen. Den tiltalte holder på, at hun aldrig ramte den afdøde mand med en kniv, selvom hun truede ham med en og stak ud efter ham.

Hendes forklaring er, at han må have stukket sig selv med den kniv, som det lykkedes ham at slå ud af hendes hænder.

Retssagen fortsætter tirsdag og onsdag i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Præmie til to millioner: Så har Cassia og Charles fået nøglerne til deres drømmehus

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Ringkøbing-Skjern

Steenberg glæder sig: Et skridt i den rigtige retning at åbne for tyske turister

Hvide Sande For abonnenter

'Sommerdrømme'-succes: Byggefirma vender gerne tilbage til vestkysten med boligprogram

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce