Annonce
Ringkøbing-Skjern

Videbæks bychef: Jeg har nemt ved at begejstre andre, men  svært ved at trykke på pyt-knappen

Annette Hindkjær sætter søndag Videbæk på den anden ende, når hun arrangerer alternativ juletræstænding. Men når hun ikke lige er på arbejde, kan hun godt lide, at hun om søndagen får lov at sove længe, mens hendes mand laver noget lækker morgenmad. Foto Erik Poulsen.
Bychef Annette Hindkjær vil tage en udenbys gæst på besøg i Kunstpavillionen i Videbæk, synge "Total Eclipse of the Heart" på karaoke-bar, bruge 50.000 kroner på en drømmerejse til Frankrig for hele familien og træffe en middagsaftale med Poul Krebs.
Annonce

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg kan sove lidt længe (til klokken ni), min søde mand laver dejlig morgenmad med omelet, lækker kaffe, tændte stearinlys, p4 i radioen, og ro. Og så elsker jeg, hvis jeg ved at mine dejlige sønner og deres fantastiske kærester kommer hjem eller i sommerhuset ved Lemvig til en hyggelig dag med flæskesteg i ovnen, en god æblekage og en herlig travetur i skoven eller langs fjorden.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Kunstpavillonen i Videbæk. Jeg er fuldstændig bjergtaget af stedets ”flothed”.

Mit seneste besøg i en kirke var i kirken på bakken nær mit sommerhus i Lemvig. Det er så intenst og enkelt. Gør mig bare lykkelig. Når man har mistet i en ung alder, så bliver troen både stærkere og vigtig.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være ”Total Eclipse of the Heart” med Bonny Tyler. Den kan jeg absolut udenad og elsker den! Og hvis den ikke må vælges, så skal det være  ”A Good Heart” med Fergy Sharkey. Teksten alene taler til vores næste kærlighed, som vi har mere brug for i denne skæve tid, hvor corona forstyrrer vores liv og livskvalitet.


I næste uge ser jeg frem til, at holde et møde sammen med medlemmerne af Videbæk Handel og Erhverv. De er som regel morgenfriske, og smitter med god energi, så man er oven på og fuld af gåpåmod efter mødet.


Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så ville jeg leje et hus i fem uger i den franske by Bergamon og hver uge inviterer vores skønne sønner med familie og vores dejlige venner en uge ad gangen.

Annette Hindkjær

50 år

Bychef i Videbæk

Gift og har to voksne sønner samt to voksne bonussønner

Bosat i Kibæk, hvor hun driver frisørsalonen Format Frisør & Make-up på privatadressen

Uddannet frisør og make-up artist

Bestyrelsesmedlem i Herning Musikskole og Bevillingsnævnet

Kandidat for Det Radikale Venstre ved kommunalvalget i Herning i 2017

Formand for Kibæk Borgerforening 2018-2020

Tidligere formand og citychef i Herning Cityforening

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Poul Krebs. Den mand er så ”ordstærk" og så god til at sætte lyd og musik til livet. Fuld af humor og alvor, han emmer af klogskab, grin, alvor og så elsker jeg hans måde at stemmes sine ”s”'er på, når han synger...

Det irriterer mig helt vildt, når folk er falske. Jeg kan bedst li’ at folk er sig selv, så det du ser, er det du får, og forstår at en dialog starter med forståelsen af, at når jeg har vist interesse for dig og din verden, så spørger du også mig om min verden. Åh, hvor jeg savner, at unge mennesker kunne mestre den kompetence, for de forsvinder hurtigt ned i deres telefon hvis der ikke lige, der er fokus på dem.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er, at jeg nemt bliver begejstret, og virkelig kan smitte med det. Når folk til mine fester ( hvilket jeg ofte holder) eller runde fødselsdage har holdt taler, og sagt pæne ting om mig, så er det det, de siger. Det føler jeg også selv, jeg har svært ved at lade være med at begejstre min omgivelser.

Og min svage side er, at jeg tager kritik og hårde ord med mig i min nattesøvn, og bliver ked af det og frustreret. Og lader det fylde alt for meget, så det til tider hæmmer mig i at trykke på ”pyt”- knappen.

I næste uge ser jeg frem til, at holde et møde sammen med medlemmerne af Videbæk Handel og Erhverv. De er som regel morgenfriske, og smitter med god energi, så man er oven på og fuld af gåpåmod efter mødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Skjern

Gudstjenestet flyttet fra kirke til hal

Annonce