Annonce
Videbæk

Videbæk sunder sig efter planen

Centerleder i VIFC Henrik Juhl går videre med planer om Videbæk Sunder Sig i femte udgave, der dog vil blive anderledes på grund af coronaen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Videbæk: Som følge af coronanedlukning og restriktioner er der meget af idrætslivet, der ikke ligner sig selv i øjeblikket. Men Videbæk Idræts- og Fritidscenter (VIFC) sigter stadig imod at gennemføre 2021-versionen af det årligt tilbagevendende motionsevent Videbæk Sunder Sig.

Det er femte gang, VIFC byder Videbæk-borgerne på en sund begyndelse på året, hvor det både er muligt at prøve forskellige træningsformer og få inspiration til en sundere livsstil.

Allerede nu bliver der dog lagt op til en lidt anderledes udgave på grund af covid-19-situationen.

- Jeg regner med, at vi kører, med mindre folk ikke vil melde sig til af den ene eller anden grund, siger centerleder Henrik Juhl.


Hvis vi ikke må lukke op fra start, så prøver vi at udbyde holdene under andre former.

Henrik Juhl, centerleder


Lige nu løber nedlukningen og restriktionerne af idrætsfaciliteter til 3. januar, men de kan dog blive forlænget, hvis smitten stadig er meget udbredt.

- Hvis vi ikke må lukke op fra start, så prøver vi at udbyde holdene under andre former, enten udendørs eller under halvtag eller højst med 10 personer, hvis man må det. Nogle foredrag og andre ting kræver dog, at vi kan være flere. Jeg håber, vi kan komme i gang.

Videbæk Sunder Sig løber efter planen fra 4. januar til 28. februar, og tilmelding sker digitalt hos centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Annonce