Fodbold

Videbæk rykker frem i tabellen

Danni Berthelsen scorede til 1-0 for Videbæk, kort efter han var kommet på banen. Det er anden kamp i træk, Danni Berthelsen scorer kort efter en indskiftning. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Videbæk IF fjerner sig roligt fra bunden af serie 2. Fredag aften blev det 3-1 hjemme over HTS i en vigtig kamp.

Videbæk: Videbæk rykkede endnu længere op i tabellen, efter de fredag aften vandt den vigtige hjemmekamp mod HTS med 3-1.

- Efter chancer var det meget fortjent. Men spillemæssigt var vi ikke bedst. Vi var under pres meget af tiden. Heldigvis er HTS ikke specielt farlige, og vi holdt dem kampen igennem meget godt væk fra vores mål. Det blev afgørende, fortalte Videbæks træner Ruben Nielsen.

Selv om Videbæk førte 1-0 ved pausen, var der frustrationer i pausen hos hjemmeholdet. Målet blev i øvrigt scoret af Danni Berthelsen, der fra kort afstand hamrede bolden i mål på en frispilning fra Jesper Lystbæk.

- Vi var frustrerede over, vi brændte så meget, som vi gjorde. To gange var det slemt på friløbere med afslutninger lige i benene på målmanden. Først var det Nikolaj Haahr Olesen, og senere var det Tobias Kynde på nøjagtig samme måde, fortalte Ruben Nielsen.

Afbrænderne fortsatte efter pausen, hvor Danni Berthelsen skulle have scoret, og det samme skulle Dennis Rabjerg have gjort - endda to gange.

Det blev endelig 2-0 efter 73 minutter. Gennemspillet angreb endte med fint oplæg fra Tobias Kynde til målscorer Dennis Rabjerg.

- Kort efter skulle vi have scoret igen, men bolden blev smidt væk. Det gav kontraløb, hvor vi fejlede fælt defensivt, så HTS let kunne score til 2-1. Efter det var der godt nok panik, og først langt inde i overtiden fik vi lukket kampen, da Nikolaj Haahr Olesen lobbede bolden over målmanden efter oplæg fra Lasse Gade, fortalte en lettet Ruben Nielsen.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-HTS 3-1

Mål: 23. minut: 1-0 ved Danni Berthelsen. 73. minut: 2-0 ved Dennis Rabjerg. 76. minut: 2-1. 98. minut: 3-1 ved Nikolaj Haahr Olesen. Advarsler til Videbæks Daniel Hindkjær efter 81 minutter og til Lasse Gade kort før tid. Fire advarsler til HTS i anden halvleg. Videbæk skiftede en skadet Anders Lystbæk ud med Danni Berthelsen efter 14 minutter, efter 40 minutter kom Tobias Kynde på banen for en skadet Poul Erik Andersen, og efter 75 minutter kom Morten Martinsen på banen for Nikolaj Haahr Olesen, der senere kom på banen igen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce