112

Videbæk ramt af indbrugsbølge i industriområde: Slagter-virksomhed fik stjålet kontanter

Politibil under udrykning / med blå blink
En slagter-virksomhed slog mandag morgen alarm, da et vindue var brudt op. Første melding lyder om et lille udbytte, men indbruddet er blot ét ud af flere indbrud i samme område, fortæller politiet.

VIDEBÆK: Hvis man er indehaver af en virksomhed i industriområdet på Fabriksvej i Videbæk, så kan der være en ekstra god grund til at kigge sin virksomhed efter i sømmene.

Politiet melder nemlig om flere indbrud i området omkring Fabriksvej, som vil blive undersøgt senere i dag.

Indbrudsbølgen er gået ud over en slagter-virksomhed, som mandag morgen klokken 05.45 slog alarm. Her har tyven/tyvene sikret sig adgang gennem et opbrudt vindue, som har givet adgang til både kontor og kølerum.

Indbruddet skal være sket i tidsrummet mellem lørdag klokken 14.20 og mandag morgen klokken 05.40. Politiet er ved Dagbladets deadline ikke færdig med sine undersøgelser på stedet. Meldingerne lyder på, at der er stjålet kontanter, men der kan være tale om mere.

Politiet har endnu ikke været rundt til de andre anmeldte indbrud og kender derfor endnu ikke det fulde antal indbrud i området.

0/0
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Videbæk

Fælles motion med FCM: Grønbjerg er blevet 170 kilo lettere

Portræt For abonnenter

Det ville kræve et stort gulv at skrive hele Hans Ejner Jepsens livshistorie

Kultur

Se alle billederne: 100 vestjyder mødtes for at trække i våddragterne

Læserbrev

Rød og grøn og blå - og Vesterled-slottets gyldne skjolde

Læserbrev: De, der følger med i dagens Danmark, vil i den sidste tid have oplevet en del farveflimmer. Nogle røde vil være grønne, og nogle med en mere udefineret, alternativ kulør vil både være røde og grønne; og der er enkelte blå, der vil være grønne. Af disse grunde faldt tanken på Ingemanns ”Der står et slot i Vesterled”. Ingemann så solnedgangen i Vesterhavet ”tækket med gyldne skjolde”. Derhenne i Vesterhavet ”går hver aften solen ned bag rosenskyernes volde”. Og ”fra tusind tårne funkler guld, porten skinner som ravet…”. Hvilken farvepragt! Nu er der ikke noget, der tyder på, at hverken røde, grønne eller blå eller forvirrede alternative nogensinde har set hverken rosenskyer eller gyldne solnedgange i Vesterled; men det skulle de tage sig tid til, inden det er for sent. Så ville de sørge for at bevare solnedgangen i Vesterled og fri den for de vindmøller fire km ude i havet, som svenskere har tænkt sig at opstille. Helt galt synes det at være gået for dem med den mere udefinerede alternative kulør (drømmerne), og for dem, der siger, at de er blå, men hellere vil være grønne (de naive forvirrede). For de læsere, der endnu ikke har forstået et muk, så handler det om et projekt, der hedder kystnære havvindmøller i Vesterhav Syd, hvor der snart bliver placeret et ”festfyrværkeri” af blinkende møllevinger på toppen af 20 styk 190 meter høje møller kun fire km ude i havet i Vesterled (det koster tæt ved ingenting at flytte dem 20-30 km ud på havet) (P.s. Københavns rådhustårn er 108 meter). Håbet er, at nogen snart får det stoppet. Derfor denne appel til især nogle blå, der gerne vil være grønne, og til nogle alternative, der ikke vil eller ikke forstår at bekende kulør.

Ringkøbing-Skjern

Hagl og skybrud: Forsikringsselskab forventer hundrede skader

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Advarsel til politikere om besparelse: Borgere vil blive synlige med uhensigtsmæssig adfærd i bybilledet

Ringkøbing-Skjern

Haglstorm gav enorme skader på landbrugsbygninger og udestuer i Hover-området

112

Rettidig omhu på teknisk skole: To tyveknægte filmet af nye overvågningskameraer