Annonce
Fodbold

Videbæk IF burde have hentet point men gigantiske chancer blev brændt

Danni Berthelsen scorede for Videbæk IF, men den normalt så træfsikre angriber brændte også en stribe gigantiske chancer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Videbæk IF brændte flere gigantiske chancer mod Tjæreborg, og det kostede nederlag på 2-1 på en dag, hvor Videbæk havde mulighed for at hente sæsonens første point i serie 2.

Tjæreborg: - I dag havde vi virkelig chancen for at få point. Så er det ærgerligt, det samtidig er dagen, hvor vi slet ikke var skarpe på de mange store muligheder, vi skabte.

Videbæk IFs træner Ruben Nielsen var lidt træt af, at Videbæk ikke fik point med hjem fra Tjæreborg søndag aften, hvor kampen blev spillet i forbindelse med åbning af en helt ny kunstgræsbane.

- Især når man tager i betragtning af de mange skader, vi har. Igen var der flere reserver med. Den ene var unge Jonas Henriksen, der spillede så godt i midterforsvaret hele kampen, at han klart blev valgt som vores bedste mand, fortsatte Ruben Nielsen.

Målmand Frederik Markussen havde tre vanvittigt flotte redninger i første halvleg, hvor Tjæreborg var helt alene igennem. Men Videbæk havde også chancer. Hverken Dennis Rabjerg eller Danni Berthelsen fik dog scoret på gode muligheder.

- I anden halvleg var vi virkelig ved at få momentum. Danni Berthelsen brændte fra kanten af det lille felt, og han fik chancen igen, men han brændte igen. Senere ramte Danni overliggeren, og der var andre chancer til os. Bedst som det lignede en føring, kom vi i undertal. Kort efter kom vi bagud, fortalte Ruben Nielsen.

Målet fik Videbæk til at hænge med hovedet. Tjæreborg fik et klart overtag. Det gav chancer, men Frederik Markussen havde igen store redninger.

- Derfor var det synd, Frederik gik galt af bolden på hjørnespark. Det kostede mål til 2-0, fortalte Ruben Nielsen.

Kort før tid fik Videbæk pyntet på resultatet. Danni Berthelsen tacklede bolden i mål på en ripost efter afslutning fra Dennis Rabjerg.

Serie 2 pulje 21

Tjæreborg IF-Videbæk IF 2-1

Mål: 59. minut: 1-0. 80. minut: 2-0. 90. minut: 2-1 ved Danni Berthelsen. En advarsel til Tjæreborg efter 90 minutter og en til Videbæks Dennis Rabjerg efter 56 minutter. Videbæk skiftede en skadet Tobias Kynde ud efter tre minutter for Morten Martinsen, i pausen afløste Mikkel Nørlund en skadet Lasse Gade, og efter 75 minutter blev Jens Henrik Knudsen afløst af Steffan Rud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce