Annonce
Fodbold

Videbæk IF burde have hentet point men gigantiske chancer blev brændt

Danni Berthelsen scorede for Videbæk IF, men den normalt så træfsikre angriber brændte også en stribe gigantiske chancer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Videbæk IF brændte flere gigantiske chancer mod Tjæreborg, og det kostede nederlag på 2-1 på en dag, hvor Videbæk havde mulighed for at hente sæsonens første point i serie 2.

Tjæreborg: - I dag havde vi virkelig chancen for at få point. Så er det ærgerligt, det samtidig er dagen, hvor vi slet ikke var skarpe på de mange store muligheder, vi skabte.

Videbæk IFs træner Ruben Nielsen var lidt træt af, at Videbæk ikke fik point med hjem fra Tjæreborg søndag aften, hvor kampen blev spillet i forbindelse med åbning af en helt ny kunstgræsbane.

- Især når man tager i betragtning af de mange skader, vi har. Igen var der flere reserver med. Den ene var unge Jonas Henriksen, der spillede så godt i midterforsvaret hele kampen, at han klart blev valgt som vores bedste mand, fortsatte Ruben Nielsen.

Målmand Frederik Markussen havde tre vanvittigt flotte redninger i første halvleg, hvor Tjæreborg var helt alene igennem. Men Videbæk havde også chancer. Hverken Dennis Rabjerg eller Danni Berthelsen fik dog scoret på gode muligheder.

- I anden halvleg var vi virkelig ved at få momentum. Danni Berthelsen brændte fra kanten af det lille felt, og han fik chancen igen, men han brændte igen. Senere ramte Danni overliggeren, og der var andre chancer til os. Bedst som det lignede en føring, kom vi i undertal. Kort efter kom vi bagud, fortalte Ruben Nielsen.

Målet fik Videbæk til at hænge med hovedet. Tjæreborg fik et klart overtag. Det gav chancer, men Frederik Markussen havde igen store redninger.

- Derfor var det synd, Frederik gik galt af bolden på hjørnespark. Det kostede mål til 2-0, fortalte Ruben Nielsen.

Kort før tid fik Videbæk pyntet på resultatet. Danni Berthelsen tacklede bolden i mål på en ripost efter afslutning fra Dennis Rabjerg.

Serie 2 pulje 21

Tjæreborg IF-Videbæk IF 2-1

Mål: 59. minut: 1-0. 80. minut: 2-0. 90. minut: 2-1 ved Danni Berthelsen. En advarsel til Tjæreborg efter 90 minutter og en til Videbæks Dennis Rabjerg efter 56 minutter. Videbæk skiftede en skadet Tobias Kynde ud efter tre minutter for Morten Martinsen, i pausen afløste Mikkel Nørlund en skadet Lasse Gade, og efter 75 minutter blev Jens Henrik Knudsen afløst af Steffan Rud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Læserbrev

Burde Danmarks Naturfredningsforening skifte navn til Danmarks NaturForureningsForening?

Læserbrev: Jeg synes, det er beskæmmende endnu en gang at se Danmarks Naturfredningsforening demonstrere sin magt, bare fordi de kan, og samtidig bruge naturbeskyttelseshensyn som undskyldning eller påskud. Sagen vedrørende 11 sommerhusområder på Holmsland Klit, hvor der af juridiske årsager skal dispenseres fra §3-restriktioner, når der skal bygges om, bygges til eller nybygges, er endnu et eksempel på DN's evige trang til at demonstrere magt uden skelen til, om det nødvendigvis gavner naturen. Jeg tror, alle med bare minimal indsigt i denne sag er enige om, at det er rent juristeri, når kommunerne ikke i tide fik lokalplanerne på plads i disse såkaldte "aftaleområder", inden den nuværende naturbeskyttelseslov trådte i kraft i starten af halvfemserne. Nu er de berørte grundejere så blevet gidsler i en sag, hvor DN åbenbart har trang til at demonstrere sin magt. Dette uagtet, at parterne i sagen er enige om, at ingen har begået denne juridiske fodfejl med forsæt. Men tilbage til naturen, som bør være DN's fokus i denne sag. Foregår der rent faktisk overgreb på uerstattelig og jomfruelig klit hede i disse områder? For overblikkets skyld skal vi huske på, at små 10 procent af Danmarks areal for nuværende er §3-område og herunder stort set al ubebygget areal på Holmsland Klit. Vi vader i bogstaveligste forstand i natur til knæene, uanset hvilken vej vi skal. Det er efterhånden almindeligt at DN er første hurdle, uanset hvad der skal laves. Om det er oprensning af en gammel grøft eller renovering af en sti eller bare udskiftning af et tørrestativ, så skal DN høres og være tilfreds. I denne sag snakker vi om 7-800 sommerhusgrunde, altså sandsynligvis knap 100 hektar. Det kan så vurderes i forhold til de cirka 25.000 hektar §3-arealer, der er alene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er da også forkasteligt, at vi som borgere skulle formaste os til at bruge en lille smule natur. Nu er DN heldigvis blevet enig med sig selv om, at hvis bare der er hyben nok på grunden, så vil man ikke bruge sin magt ... Så kære grundejere; få nu smidt nogle hyben i jorden, så er der ikke flere problemer med DN. Hyben er i øvrigt en invasiv plante, som stat, kommuner og private, herunder grundejerforeninger, bruger en masse energi og penge på at bekæmpe i klitterne.

Kultur

Børnetegning som altertavle og ingen Jesus på korset: Lettere amputeret kirke genåbner

Annonce