Ringkøbing-Skjern

Videbæk-højhuse vedtages: Fire kristendemokrater stemmer ja

Bomidtvest får tirsdag grønt lys af byrådet til at opføre tre etageejendomme på Bredgade i Videbæk. Arkivfto
Der er solidt byrådsflertal for et ja til højhusbyggeriet i Videbæk. Kristendemokraterne var mandag i tvivl, men fire medlemmer vil stemme ja. Damgaard fastholder sit nej.

Videbæk: Mandag eftermiddag øjnede modstanderne af højhusbyggeriet i Videbæk en mulighed for, at projektet ville blive stemt ned i byrådssalen. Kristendemokraterne var kommet i tvivl og ville mandag aften genoverveje deres holdning.

Kristian Andersen og Henrik Andersen havde tidligere meldt ud, at de ville stemme ja, mens Jens Erik Damgaard ville stemme nej. Hanne Simonsen udtrykte mandag stor forståelse for naboernes vedholdende protester, så det lå i luften, at KD-gruppen kunne svinge over mod et nej. Samtidig bebudede Bjarne Svendsen fra Venstre at ville stemme nej, hvilket ville resultere i 14 nej-stemmer mod 13 ja-stemmer.

Men sådan gik det ikke. På mødet mandag aften besluttede Kristian Andersen, Henrik Andersen, Hanne Simonsen og Benjamin Morthorst at stemme ja til projektet. Jens Erik Thomey Damgaard fastholder sit nej.

- Vi tror på, at projektet vil give en god udvikling for Videbæk. Samtidig er der investorer, der vil putte mange penge i det. Vi forstår bekymringen og afmagten hos naboerne, men det er den beslutning, vi har lagt os på, siger Hanne Simonsen.

Afstemningen i byrådet tirsdag eftermiddag vil derfor ende med et komfortabelt flertal for lokalplanen, der baner vej for de tre højhuse på Bredgade. Det tegner til, at 17 byrådsmedlemmer stemmer ja, mens ni stemmer nej. Det har tirsdag formiddag ikke været muligt at komme i kontakt med Bjarne Svendsen for at høre, om han står fast på sit nej efter at have deltaget i Venstre-gruppemødet mandag eftermiddag, hvor sagen blev drøftet. Gør han det, leverer han den tiende nej-stemme.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt