Annonce
Videbæk

Videbæk ansætter rutineret bychef: Kibæk-frisør vil gøre folk stolte over at bo i Videbæk

Annette Hindkjær skal som ny bychef sælge Videbæk som handelsby. Coronaen har dog gjort, at hun overtager en blank renvasket tavle, da alle planlagte arrangementer er aflyst. Foto: Erik Poulsen
50-årige Annette Hindkjær overtog denne uge bychef-kasketten efter Anne-Mette Markussen i Videbæk. Med erfaring fra jobbet som city-chef i Herning vil den Kibæk-bosatte frisør gøre borgerne stolte over at bo i Videbæk.
Annonce

Videbæk/Kibæk: Videbæk Handel og Erhverv har ansat frisør Annette Hindkjær som byens nye bychef.

Hun har overtaget jobbet efter Anne-Mette Markussen, der i maj efter lidt over to år i jobbet opsagde sin stilling for at hellige sig sin virksomhed og deltidsjobbet som sygeplejerske.

Den 50-årige frisør og kommende bychef er bosat i Kibæk, hvor hun også har sin frisørsalon, og så har hun en del erfaring, hun kan trække på i jobbet som bychef i Videbæk.

I flere år stod hun nemlig i spidsen for Herning Cityforening som både formand og citychef, og så er hun netop trådt tilbage som formand for Kibæk Borgerforening.

- Jeg er jo en person, der trives med at have flere bolde i luften på én gang, men der er bolde, som jeg bliver nødt til at skubbe væk, fordi jeg hellere vil dét her. Det er blandt andet i Kibæk Borgerforening, hvor jeg i torsdags trådte ud af bestyrelsen for at undgå interessekonflikter, siger Annette Hindkjær i en pressemeddelelse.

Annonce

Vil fremme stolthed

Her forklarer hun, at hun vil fremme borgernes stolthed over Videbæk.

- Jeg synes, at alt med udvikling er spændende. Det at man kan flytte eller skabe noget. Og som bychef drejer det sig ikke kun om at lave et arrangement i byen. Det handler meget mere om lære folk at komme i byen og skabe en ejerskabsfølelse, så de tænker, at "her er jeg stolt af at bo". Derfor søgte jeg stillingen, siger hun i pressemeddelelsen.

Annette Hansen Hindkjær

  • 50 år
  • Gift og harl to voksne sønner samt to voksne bonussønner
  • Bosat i Kibæk, hvor hun driver frisørsalonen Format Frisør & Make-up på privatadressen
  • Uddannet frisør og make-up artist
  • Bestyrelsesmedlem i Herning Musikskole og Bevillingsnævnet
  • Kandidat for Det Radikale Venstre ved kommunalvalget i Herning i 2017
  • Formand for Kibæk Borgerforening 2018-2020
  • Tidligere formand og citychef i Herning Cityforening

Den nytiltrådte bychef vil have, at Videbæk i højere grad skal tage kampen op mod nethandlen.

- I dag skal en by være mere end et sted, hvor man handler, når man skal have en ny kjole til konfirmationen eller købe sportstøj, fordi man har besluttet, at vi skal ud at løbe. Det skal også være en oplevelse, hvis man skal konkurrere med nettet. Og det er ikke ét stort, fantastisk arrangement, der får folk til at se det. Det handler derfor om at få skabt en bevidsthed at bruge det lokale handelsliv, fordi man ved, at der i min by er en butik, hvor man kan se og prøve den vare, man har brug for, siger hun i pressemeddelelsen.

Jobbet som bychef er en deltidsstilling. på mellem 40 og 45 timer i måneden.


Det handler derfor om at få skabt en bevidsthed at bruge det lokale handelsliv, fordi man ved, at der i min by er en butik, hvor man kan se og prøve den vare, man har brug for.

Annette Hindkjær, bychef i Videbæk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce