Sport

Viborg trak let fra til sejr i anden halvleg

Ann Grete Nørgaard var giftig på venstre fløj i første halvleg. Her scorer Nørgaard et af sine fem mål før pausen på en ellers velspillende Natasja Clausen i Ringkøbing Håndbolds mål. Foto: Mads Dalegaard

Ringkøbing Håndbold kom til at mangle løsninger i angrebet. Derfor endte Ringkøbing med at tabe 29-19 hjemme mod Viborg HK, der kun førte 14-11 ved pausen.

Ringkøbing: Man har set det før - Ringkøbing kunne ikke hænge på i en hel kamp.

Kampen mandag aften var ingen undtagelse.

I hele første halvleg kunne Ringkøbing godt være med. Men som kampen skred frem, blev det tydeligere og tydeligere, at der ikke var nok kvalitet angrebsmæssigt til at byde storholdet modstand nok. Bagkæden scorede kun fem gange i alt, og de to af de mål kom først, da det hele var afgjort.

Midt i første halvleg så det ud til, Ringkøbing ville blive kørt over. Viborg gik nemlig fra 5-5 til 10-5 på syv minutter.

Viborg havde fuldstændigt styr på Ringkøbings angrebsspil. Gæsterne var meget opmærksom på Ida Lagerbon, som blev skærmet ganske fint af. Det betød, Ringkøbing ikke havde nogen trussel fra distancen, så hjemmeholdet havde nærmest kun scoret på kontraløb og fra fløjene. Især Henriette Hansen var meget skarp på højre fløj, og inden hun måtte udgå med en mindre skade, havde venstrehånden sendt fire bolde i mål.

Viborg havde også været giftige på fløjen. Især når Line Uno spillede bolden ud i venstre side til Ann Grete Nørgaard, var det sikker opskrift på scoring.

Men da Viborg begyndte at skifte ud i bagkæden, var det som om, tempoet gik ud af spillet. Viborg kom ikke så let til chancer mere, og i løbet af seks minutter fik Ringkøbing udlignet til 10-10 på flere fine scoringer.

Så var det som om, Viborg lige strammede grebet lidt. Bagkæden scorede tre gange til føringt på 13-10, og ved pausen førte Viborg 14-11.

Lige efter pausen reducerede Simone Rasmussen på endnu et mål fra fløjen, men det var kun pynt. Viborg scorede endnu en gang fem mål i træk frem til føring på 19-12.

Resten af kampen var, som man kunne forvente. Ringkøbing forsøgte en periode syv mod seks. Det fungerede ikke. Viborg kørte på, så de havde ikke problemer med at sikre de to point.

Ringkøbing sled og slæbte. Men det kunne ikke skjule, at bagkæden ikke havde nok at byde på til at kunne stille ret meget op over for et bevægeligt og fysisk stærkt Viborg-forsvar.

Ringkøbing tabte - igen. Men pyt med det. Det er først i de tre kampe i november mod de andre bundhold, det er afgørende at sætte flere point ind på kontoen.

HTH LigaenRingkøbing Håndbold-Viborg HK 19-29 (11-14)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Henriette Hansen 6, Ida Lagerbon 4 (1), Simone Rasmussen 3, Sille Thomsen 3, Michelle Brandstrup 1, Nanna Hinnerfeldt Andersen 1 og Marigona Hajdari 1.

Målscorere Viborg HK: Ann Grete Nørgaard 5 (1), Kristina Jørgensen 5 (1), Line Haugsted 4, Moa Høgdal 3, Stine Andersen 2, Carin Strömberg 2, Ida-Marie oesgaard Dahl 2, Line Uno 2, Pauline Bøgelund 1 og Amalie Grøn Hansen 1.

Straffekast. Ringkøbing 1 (1 mål), Viborg 3 (2 mål).

Udvisninger: Ringkøbing to, Viborg tre.

Tilskuere: 681 i Green Sports Arena.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden