Annonce
Debat

Vi skal have de rigtige varer på hylderne

Læserbrev: Jeg har stor erfaring med salg og markedsføring gennem mange års ansættelse hos ABC Lavpris. Der vidste man, at før der blev brugt penge på annoncering, skulle butikkerne være klar. De skulle være trimmede, have varer på hylderne og til den rigtige pris.

KD har så sent som for tre måneder siden i budgetforhandlingerne kæmpet for, at der skulle sættes penge af til ordningen, hvor pengene skal følge barnet, hvilket desværre ikke lykkedes.

Det er en af de varer, der skal være på RKSK hylderne.

Vi skal sikre de svageste børn og unge. KD har i den seneste byrådsperiode fået indført, at alle unge 15-21 årige gratis og anonymt kan få fem terapeut/psykolog samtaler.

Vi skal bevare de små skoler, så længe der er lokal opbakning til dem, altså lade den lokale skoleledelse og lokalbefolkningen i samarbejde med kommunen finde vejen frem.

Gode og varierede skoletilbud er også en vare, der skal være på hylderne.

Vi skal sikre, at de ældre, der ønsker det, kan blive boende i deres nærområde så længe som muligt. Vi skal have størst fokus på den personlige pleje og omsorg.

Vi skal have attraktive byggegrunde og lejeboliger fordelt rundt både i mindre og større byer.

Vi skal have en rigtig god infrastruktur, og der er mange flere varer, vi skal have rigeligt af på hylderne.

Alt sammen noget, der kigges på, når borgere skal vælge, hvor de skal slå sig ned.

Når vi har fået alle de rigtige varer på hylderne, og det rygtes, at her i kommunen behandler vi hinanden omsorgsfuldt og respektfuldt, så vil de gode historier spredes med øget bosætning til følge, og øget bosætning vil øge muligheden for flere penge til de områder, hvor der kan sættes flere varer på hylderne.

Hvis du også synes, at disse er nogle af de vigtige emner, det nye byråd skal arbejde videre med, så sæt dit kryds ved en kandidat ved liste K - valget er dit!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce