Navne

Vi må gerne prale lidt

Lars Buhl i døren til Jack & Jones i Ringkøbing, som han har drevet i 21 år. Der hænger naturligvis en plakat for Ringkøbing Håndbolds næste kamp i døren. Foto: Kaj Poulsgaard

På torsdag fylder Lars Buhl 50 år. Sidste år fejrede han 20 års jubilæum med Jack & Jones-forretningen, der stadig udvikler sig, og han elsker også at være med i udviklingen af Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing: - Vi må gerne prale lidt. Vi har meget at prale af i Ringkøbing, butikslivet, den gamle bydel, biografen, Generator, RIF og Ringkøbing Håndbold og snart Naturkraft, og meget drevet af frivillige ildsjæle, siger forretningsejer Lars Buhl, der fylder 50 år på torsdag.

I to af de ting, som vi gerne må prale lidt af, har Lars Buhl selv en finger med i spillet. Den ene er butikslivet i Ringkøbing.

- Vi er rigtig gode til service i Ringkøbing. Det elsker kunderne, og de siger det også derhjemme. Det er guld værd, og selv om min Jack & Jones er en af de mindste butikker i kæden rent kvadratmeternæssigt, så er den en af de store af de mindre takket være den gode service og alle turisterne, siger Lars Buhl.

Det er 21 år, siden han åbnede Jack & Jones-butikken, og der sker hele tiden en udvikling i branchen. Senest er der kommet nyt logo og endnu stærkere fokus på, at kæden er bygget på jeanssalg og -udvikling.

- Jack & Jones-kæden er en af verdens største producenter af jeans, og det er meget sjældent, at en kunde må gå herfra uden at havde fundet et par, der passer, siger Lars Buhl.

Den anden ting er naturligvis Ringkøbing-Håndbold, som Lars Buhl også har været involveret i gennem alle årene i Ringkøbing, lige fra han selv begyndte som spillende træner, til han i dag i dag er formand, og også er med i bestyrelsen for Divisionsforeningen.

- Jeg er nærmest født og opvokset med håndbold i Tarup-Paarup, og det, der er så fantastisk ved håndbolden i Ringkøbing, er, at se den stille og rolige udvikling, vi er i gang med. Det flow, der er i udviklingen, er fantastisk at være en del af. Vi er den mindste by i den bedste række i Danmark, men vi spiller altså ind i mellem lige op med de bedste, og vi har en flok unge mennesker, der brænder for det, og som er med til at skabe et unikt elitemiljø i Ringkøbing, siger Lars Buhl.

Som butiksejer i Ringkøbing i 21 år, og også i Horsens i en periode, har han været med til at lære mange unge mennesker op, og det er klart noget, han brænder for. Lige nu har han og hustruen Mette selv to store drenge, som er ved at finde sig til rette i voksenlivet; Andreas, der går på Handelsskolen og Nicholaj, der læser økonomi på Universitetet i Aarhus.

- Det er altid spændende at være en del af unge menneskers liv, og det nyder jeg virkeligt, siger Lars Buhl.

Når Lars Buhl ikke passer butikken, håndbolden eller familielivet, spiller han gerne et slag golf med "knejtene" på banen i Søndervig, og de vil helt sikkert være med til at skabe fest i ROFI torsdag eftermiddag, hvor den runde dag markeres.

Jack & Jones er altid under udvikling. I den seneste markedsføringsplan lægges der ekstra vægt på, at brandet er et jeans-brand. Det passer Lars Buhl rigtig godt. Foto: Kaj Poulsgaard
0/0
Navne For abonnenter

Han begyndte som elektriker: Nu er han friskoleleder

Navne

Ny ismand: Det kunne være underholdende at få en middagsaftale med Johnny Madsen

Navne

Gymnasierektor: Der har været for mange begravelser i de seneste par år

Navne

Generationsskifte: Jesper og Mads Skannerup køber stor del af Mil-tek

Navne For abonnenter

Efter 50 år har H.P. ikke fået nok af Opel-værkstedet

Navne For abonnenter

Jeg havde verdens bedste job, men at arbejde med frivillige er bedre