Annonce
Ringkøbing-Skjern

Vi får permanent vaccinationssted: Vaccination Ringkøbing åbner i ROFI

ROFI-Centret har senenst været benyttet, da gruppen af 85-årige og derover blev vaccineret. På billedet er det Henning Højmose fra Ringkøbing, der fik stikket af læge Vipesan Paramanathan. Arkivfoto: Lars Kryger
Region Midtjylland har netop meddelt, at Vaccination Ringkøbing åbner i ROFI-Centret, hvor kommunen hidtil har holdt pop op-vaccinationsrunder. Borgmester glæder sig over, at vaccinationsstedet nu bliver permanent.

Ringkøbing: Som led i at gøre klar til forårets mange vaccinationer åbner Region Midtjylland fyre vaccinesteder mere i regionen udover de to eksisterende.

Klokken 12.30 den 9. marts slår Vaccination Ringkøbing dørene op, og nyheden vækker glæde på rådhuset.

- Vi bor i Danmarks geografisk største kommune, og derfor glæder jeg mig naturligvis meget over, at der nu kommer et permanent, lokalt tilbud, så der bliver kortere transporttid for de borgere, der i den kommende tid får et tilbud om at blive vaccineret, udtaler borgmester Hans Østergaard i en pressemeddelelse.

Vaccinationsstedet vil have en kapacitet på 931 vaccinationer om dagen.

Annonce

Lokal interesse

De nye lokale vaccinationscentre organiseres under Hospitalsenheden Vest i Region Midtjylland.


Vi bor i Danmarks geografisk største kommune, og derfor glæder jeg mig naturligvis meget over, at der nu kommer et permanent, lokalt tilbud, så der bliver kortere transporttid for de borgere, der i den kommende tid får et tilbud om at blive vaccineret.

Hans Østergaard, borgmester


Gennem hele sundhedskrisen har regionen og kommunen samarbejdet tæt om at koordinere corona-relaterede opgaver, og derfor har kommunen kunnet hjælpe med at skabe kontakt til lokale personer med relevant sundhedsfaglig baggrund til at bemande det lokale vaccinested.

Blandt andet er der kommet 29 henvendelser fra sygeplejersker, SOSU-assistenter og andre, der er interesserede i at tage en tørn på det nye vaccinationssted.

- Vi er meget glade for den store interesse og er i fuld gang med at rekruttere. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få alt på plads, inden vi slår dørene op den 9. marts, siger daglig leder af vaccinationsteamet i Hospitalsenheden Vest Dagny Kloster.

Når det er ens tur til at booke vaccination, vil man modtage besked om det via sin e-boks eller fysisk brev, hvis man er undtaget for digital post. De øvrige nye vaccinationssteder åbner i Ikast, Struer og Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Debat

Løs udlændingepolitikken fra bunden

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce