Annonce
Skjern Håndbold

Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale: Vi er gode i den her slags kampe

Eivind Tangen og Bjarte Myrhol havde sammen med resten af Skjern-mandskabet svært ved at håndtere den stærke skytte Lasse Møller, der blev GOGs topscorer med otte mål. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Skjern Håndbolds Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale, for han mener, Skjern er gode, når det hele skal afgøres over en enkelt kamp.

Skjern: En afgørende tredje og sidste semifinale på udebane mod GOG. Det kunne nok få mange til at ryste lidt i bukserne.

Men ikke Skjern Håndbolds Eivind Tangen.

- Nej slet ikke. For vi er gode i den slags kampe. De kampe hvor alt skal afgøres på 60 minutter. Jeg føler, vi har en virkelig god chance på torsdag, sagde Eivind Tangen efter søndagens drama.

Hans svenske kollega i bagkæden Jesper Konradsson har også en god fornemmelse forud for næste kamp.

- Nu er vi nede på, at det hele skal afgøres over en enkelt kamp. Sidste år vandt vi i GOG, da vi skulle vinde, og det kan vi gøre igen, sagde Jesper Konradsson.

- Og det kunne blive mega sjovt at slå GOG ud på deres hjemmebane. Det vil være fantastisk, supplerede Eivind Tangen.

Han mente, det var fortjent, Skjern vandt den anden kamp.

- Vi spillede en god kamp mod et godt hold. Og det var et drama. Selv om vi kom i undertal, så havde vi overskud til at score to gange. Det var vildt. Igen i dag havde vi muligheder for at lukke kampen. Den slags muligheder må vi ikke smide væk næste kamp, for den kamp tror jeg også, bliver meget lige, sagde Eivind Tangen.

Jesper Konradsson regner også med en tæt kamp.

- Vi skal forsøge at justere på nogle små ting i begge ender af banen. Det har vi kunnet gøre før, og selvfølgelig kan vi gøre det igen, men det er ikke let at finde de små ting, der kan blive afgørende, fortalte Jesper Konradsson.

Han glædede sig over en flot første halvleg ganske som i GOG.

- Igen fik vi lidt sværere ved at score efter pausen. I dag måtte vi virkelig kæmpe hårdt for scoringerne, og på den baggrund finder jeg det fantastisk, at vi så kunne score 16 gange i anden halvleg. Det krævede meget af os. I forsvaret var især Lasse Møller svær at håndtere for os. GOG har nok set en del video fra den første kamp, for i dag holdt deres bagkæde større afstand til vort forsvar. Vi skal have fundet en løsning på forsvaret, og så skal vi spille med få fejl og afbrændere i angrebet, så skal det nok gå, sagde Jesper Konradsson.

Skjern Håndbolds målmand Emil Nielsenhavde endnu en gang mange flotte redninger. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce