Skjern Håndbold

Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale: Vi er gode i den her slags kampe

Eivind Tangen og Bjarte Myrhol havde sammen med resten af Skjern-mandskabet svært ved at håndtere den stærke skytte Lasse Møller, der blev GOGs topscorer med otte mål. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Skjern Håndbolds Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale, for han mener, Skjern er gode, når det hele skal afgøres over en enkelt kamp.

Skjern: En afgørende tredje og sidste semifinale på udebane mod GOG. Det kunne nok få mange til at ryste lidt i bukserne.

Men ikke Skjern Håndbolds Eivind Tangen.

- Nej slet ikke. For vi er gode i den slags kampe. De kampe hvor alt skal afgøres på 60 minutter. Jeg føler, vi har en virkelig god chance på torsdag, sagde Eivind Tangen efter søndagens drama.

Hans svenske kollega i bagkæden Jesper Konradsson har også en god fornemmelse forud for næste kamp.

- Nu er vi nede på, at det hele skal afgøres over en enkelt kamp. Sidste år vandt vi i GOG, da vi skulle vinde, og det kan vi gøre igen, sagde Jesper Konradsson.

- Og det kunne blive mega sjovt at slå GOG ud på deres hjemmebane. Det vil være fantastisk, supplerede Eivind Tangen.

Han mente, det var fortjent, Skjern vandt den anden kamp.

- Vi spillede en god kamp mod et godt hold. Og det var et drama. Selv om vi kom i undertal, så havde vi overskud til at score to gange. Det var vildt. Igen i dag havde vi muligheder for at lukke kampen. Den slags muligheder må vi ikke smide væk næste kamp, for den kamp tror jeg også, bliver meget lige, sagde Eivind Tangen.

Jesper Konradsson regner også med en tæt kamp.

- Vi skal forsøge at justere på nogle små ting i begge ender af banen. Det har vi kunnet gøre før, og selvfølgelig kan vi gøre det igen, men det er ikke let at finde de små ting, der kan blive afgørende, fortalte Jesper Konradsson.

Han glædede sig over en flot første halvleg ganske som i GOG.

- Igen fik vi lidt sværere ved at score efter pausen. I dag måtte vi virkelig kæmpe hårdt for scoringerne, og på den baggrund finder jeg det fantastisk, at vi så kunne score 16 gange i anden halvleg. Det krævede meget af os. I forsvaret var især Lasse Møller svær at håndtere for os. GOG har nok set en del video fra den første kamp, for i dag holdt deres bagkæde større afstand til vort forsvar. Vi skal have fundet en løsning på forsvaret, og så skal vi spille med få fejl og afbrændere i angrebet, så skal det nok gå, sagde Jesper Konradsson.

Skjern Håndbolds målmand Emil Nielsenhavde endnu en gang mange flotte redninger. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen