Annonce
Ringkøbing-Skjern

Landsbyklynge udgiver lokal guide til ulveland

Vestrumguiden.

Vestrum: Landsbyklyngen Vestrum, som et fællesskab mellem de syv sogne Hee, Hover, No, Stadil, Tim, Torsted og Vedersø, har udgivet en guide til området.

- Med Vestrum Guiden vil vi gerne skabe en sammenhængskraft sognene imellem. For det er vigtigt, at vi fortæller hinanden, hvad vi hver især har at tilbyde, fortæller Carsten Meller, der er formand for Styregruppen Vestrum.

Guiden er på 72 sider og rummer masser af spændende historier om steder og aktiviteter. Mange lokale foreninger har benyttet lejligheden til at fortælle om dem selv.

Annonce

En samlet kalender over aktiviteter i perioden fra april til december 2021 fortæller om et aktivt lokalområde. Selv om coronaen har taget toppen af aktivitetsniveauet, er kalender alligevel godt fyldt op. Så kan du ikke komme langt væk på sommerferie, er der stadig masser at opleve lokalt.

- Hvis nogen ønsker at bosætte sig i Vestrum er guiden med til at vise de mange spændende ting, vi har lige ved døren. Vi håber også, at guiden får nogle til at blive her, fordi det, de måske savner, alligevel findes helt lokalt. De har bare ikke oplevet det endnu, forklarer Carsten Meller.

Ud over at blive husstandsomdelt bliver guiden også lagt ud ved turistattraktioner og steder turister naturligt færdes.

- Bortset fra Vedersø Klit ligger en stor del af landsbyklyngen lidt inde i landet. Men det betyder jo ikke, at vi ikke har mange spændende steder. Også for turisterne og som de kan opleve, når de er i Vestjylland. Derfor har vi oversat de væsentligste tekster i guiden til engelsk og tysk, understreger Carsten Meller.

Vestrum Guiden kan også findes på vestrum.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce