x
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Vestjyske skills-vindere hyldet

Flemming Toustrup Boel, Linda Kjeldsen, Astrid Riis Hansen, Nicolaj Kongstad Kirkegaard og Benjamin Lykkeskov Schelde kunne tage fra byrådssalen med gaver for deres førstepladser ved dette års DM i Skills. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern: Dygtighed skal anerkendes og belønnes.

Det mener borgmester Hans Østergaard (V) og resten af byrådet, som tirsdag eftermiddag havde inviteret fem unge vindere af dette års DM i Skills en tur i byrådssalen for at blive hyldet for deres indsats.

Det betød, at Danmarks bedste anlægsstruktør Flemming Toustrup Boel fra Anlægsgartner Lauge Bonde i Skjern, landets dygtigste bager Linda Kjeldsen fra Hvide Sande Bageri og de tre elever fra Fjordvang Efterskole, Astrid Riis Hansen, Nicolaj Kongstad Kirkegaard og Benjamin Lykkeskov Schelde, som vandt guld i skills-stafet for efterskoleelever, alle fik pæne ord og gaver fra Ringkøbing-Skjern Kommune for deres indsats.

- Vi er glade og stolte på både jeres og kommunens vegne, lød det blandt andet fra borgmesteren, der er begejstret for konkurrencerne i håndværk, som, han mener, er med til at sætte fokus på de gode karrieremuligheder, der kan ligge i at tage en erhvervsuddannelse.

Også skills-vinderne er stolte.

- Det er en kæmpe anerkendelse at blive hyldet her i dag. Det kan man da kun være glad for, sagde Linda Kjeldsen, som vandt DM i Skills for andet år i træk.

Den kunst vil Flemming Toustrup Boel gerne gøre efter. Han er helt ny i sit fag og har derfor mulighed for at deltage i konkurrencerne i yderligere to år. Udover æren har han fået en helt særlig sidegevinst ud af sin Skills-sejr.

- Jeg kan mærke, at jeg får lov til at lave flere ting - uden at nogen holder øje med mig. Det er fedt, siger han.

Vinderne er enige om, at den faglige selvtillid har fået et hak opad, efter DM-titlerne kom i hus først på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce