Annonce
Kultur

Vestjysk forsker: Det kan være svært at gennemskue falske nyheder

Der var fyldt godt op i Aktivitetscentret, da Flemming Splidsboel-Hansen holdt foredrag. Privatfoto.
Flemming Splidsboel-Hansen, der har rødder i Ringkøbing, samlede fulde huse til foredrag på Aktivitetscentret.

RINGKØBING: Ældresagen kan ikke klage over mangel på tilhørere til vinterens foredrags-arrangementer!

Der var i alt fald tæt på fuldt hus, da foreningen forleden havde indbudt til foredrag ved Flemming Splidsboel-Hansen, der oprindeligt stammer fra Ringkøbing, og som er søn af Else og Jørgen Hansen.

Flemming Spliedsboel-Hansen er seniorforsker ved DIIS, Dansk Institut for Internationale Studier. Han er forsker i international sikkerhed med fokus på Rusland.

Første del af foredraget handlede om fake news, og Flemming Splidsboel-Hansen understregede, at det kan være meget svært at gennemskue falske nyheder. Mange gange bliver man desinformeret eller misinformeret, og nogle gange er det direkte falske nyheder man kan se eller læse om.

Efter kaffepausen var der flere spørgsmål, som forskeren svarede på. Der blev blandt andet stillet spørgsmål om aktuelle forhold i Rusland, som Flemming Spliedsboel-Hansen har et indgående kendskab til.

- Det var en rigtig spændende formiddag, og tiden gik så hurtigt, at der ikke blev tid til at afslutte med en sang, fortæller Mary Øllgaard fra Ældresagen Ringkøbing-Holmsland.

Annonce
Flemming Spliedsboel-Hansen er ekspert i Rusland, og han fik adskillige spørgsmål om forholdene i det store land. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Karina Vinkler skifter til Astrup Group

Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Kultur For abonnenter

Seksårige Albert og skolekammeraterne bliver kirkekunstnere: Englen har strithår og store støvler

Annonce