Annonce
Ringkøbing

Vestjysk Banks og Landbobankens kundetilfredshed i top 10

Landbobanken scorer ingen højt i en undersøgelse inden for finansverdenen. Arkivfoto.
Mybanker-analyse blandt kunderne viser, at Landbobanken er sprunget højt op på listen efter fusion med Nordjyske Bank. Vestjysk Bank indtager 9. pladsen på listen.

RINGKØBING: Oven i alle de mange gode historier om Landbobanken, der har fyldt medierne i snart lang tid, kommer der så yderligere én:

Mybanker - en virksomhed, der lever af at hjælpe folk med at skifte bank - har i sin årlige bankanalyse fundet frem til, at Ringkjøbing Landbobank har de næst mest tilfredse kunder, kun overgået af Arbejdernes Landsbank og med Middelfart Sparekasse på tredjepladsen, Bank Nordik som nummer fire og Sparekassen Vendsyssel på femtepladsen.

Undersøgelsen er lavet på den måde, at Mybanker spørger kunderne om deres tilfredshed med banken, og for at indgå i analysen, skal mindst 55 kunder have svaret, at de kommer fra den pågældende bank.

For Landbobanken er det et stort spring op på listen, idet den i 2017 var nummer 15 og i 2018 nummer 17.

Forbedringen kan måske hænge sammen med fusionen med Nordjyske Bank, idet denne bank var nummer ét i 2017 og nummer to i 2018.

Flere banker er rykket tættere på toppen i 2019, idet der kun er beskeden otte procentpoint forskel mellem nummer ét og nummer 10 i andelen af tilfredse kunder. I 2018 var forskellen 19 procent.

Arbejdernes Landsbank havde en andel tilfredse kunder på 89 procent, mens Landbobankens andel var på 88 procent.

Mybanker oplyser, at fælles for kunderne i toppen af listen er, at omkring halvdelen af dem har skiftet bank inden for de sidste fem år.

Seks ud af de 10 banker på top 10-listen er Mybanker partnerbanker - det vil sige, at de samarbejder med portalen; Landbobanken er dog ikke partnerbank.

Vestjysk Bank er nummer ni på kundetilfredsheds-listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce