Annonce
Erhverv

Vestjysk Bank-fusion: Holstebro får regionskontor i vest, og direktøren får ny titel

48-årige Palle Hoffmann blev afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro i 2017. Han er gift med Lene, og sammen har de tre børn. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Palle Hoffmann, der siden 2017 har været afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro, skal være direktør for et langt større område. Regionskontoret kommer til at ligge i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Det er ikke kun kunderne, der skal vænne sig til, at Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse nu er fusioneret, samt at det nye hovedsæde bliver i Herning.

Palle Hoffmann, der hidtil har været afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Holstebro, skal også vænne sig til en ny titel. Han er nu regionsdirektør i Vestjysk Bank.

- Banken har i går (torsdag, red.) offentliggjort et nyt organisationsprogram, da den del skal bygges op igen, efter vi er fusioneret. Her har man valgt at dele det op i tre regioner; vest, øst og midt, forklarer Palle Hoffmann, som skal stå i spidsen for vest-afdelingen.

- Og så er det vigtigt for mig at sige, at jeg bliver siddende i Holstebro. Jeg har fortsat det formelle ansvar dér og kontakten udadtil. Jeg tænker, at det er godt for byen, at regionskontoret kommer til at ligge her.


Jeg har snart været i banken i 30 år, så jeg kender efterhånden, hvordan den fungerer, samt mange af de dygtige folk, som arbejder de forskellige steder. Jeg glæder mig til at arbejde med de andre byer.

Palle Hoffmann, regionsdirektør, Vestjysk Bank.


Men regionsdirektøren skal til at beskæftige sig med et større område i og omkring byerne Struer, Holstebro, Thyborøn, Lemvig, Videbæk, Skjern, Ringkøbing, Hvide Sande og Esbjerg.

- Der bliver nok at se til, og jeg skal naturligvis bruge en større del af min hverdag på dette regionsarbejde. Men i og med at jeg brænder for det vestjyske område, så passer det godt med, at jeg fik det, da det også er her, mit interesseområde ligger, siger Palle Hoffmann.

Annonce

Del af banken i næsten 30 år

Han bor i Holstebro, stammer fra Hjerm og har tidligere arbejdet i både Lemvig og Struer.

- Jeg har snart været i banken i 30 år, så jeg kender efterhånden, hvordan den fungerer, samt mange af de dygtige folk, som arbejder de forskellige steder. Jeg glæder mig til at arbejde med de andre byer, siger regionsdirektøren.

Før Palle Hoffmann i 2017 blev afdelingsdirektør, var han direktør for Vestjysk Banks Landbrugscenter.

Finanstilsynet godkendte torsdag fusionen mellem Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse. Pengeinstituttet vil fortsætte under Vestjysk Banks navn med Vestjysk Banks nuværende administrerende direktør, Jan Ulsø Madsen, som øverste direktør. Kim Duus, der er bestyrelsesformand i Vestjysk Bank, fortsætter i øvrigt som formand for fusionsbanken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Annonce