Annonce
Vestjylland

Vestjysk Bank aflyser aktionærmøde

Vestjysk Bank gennemfører den lovpligtige generalforsamling, men de tre store aktionærmøder bliver aflyst i slutningen af marts. Arkivoto: Johan Gadegaard
Frygten for spredning af coronavirus får nu Vestjysk Bank til at aflyse de årlige aktionærmøder.
Annonce

Vestjylland: Vestjysk Bank aflyser nu de tre store aktionærmøder i slutningen af marts. De seneste år har der ikke været 1000 deltagere til de forskellige møder, men alligevel har banken valgt at aflyse.

De tre aflyste møder skulle foregå i Musikteatret i Holstebro 25. marts, ROFI-Centret i Ringkøbing 26. marts og Turbinehallen i Aarhus 30. marts. Men det bliver ikke til noget.

– Vi er rigtig ærgerlige over at måtte aflyse vores aktionærmøder, for det plejer at være en rigtig god anledning til både at kigge bagud på året, der er gået, og til at kigge lidt fremad i forhold til kommende aktiviteter. Og lige præcis i år havde vi glædet os til sammen med vores aktionærer at fejre bankens bedste årsresultat nogensinde. Men vi har vurderet, at vi desværre ikke kan forsvare at samle vores aktionærer til disse møder med den nuværende corona-situation taget i betragtning, siger administrerende bankdirktør Jan Ulsø Madsen i en pressemeddelelse.

– Selvom deltagerantallet til vores aktionærmøder typisk ligger mellem 300 og 800, er der som bekendt en forøget risiko ved at samle så mange mennesker. Som samfundsspiller må vi også være med til at tage vores del af ansvaret for, at vi hurtigst muligt får inddæmmet spredningen af COVID-19, siger bankdirektøren.

Den lovpligtige generalforsamling, der er planlagt til 23. marts 2020 i Lemvig, gennemføres i en reduceret udgave og med de fornødne forholdsregler.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce