Annonce
Kultur

'Vestjyllands smukkeste motionsløb': Vejrguderne kastede glans over cykelløb

Afsted gennem det smukke landskab omkring Hover-Torsted. Privatfoto.
"Vestjyllands smukkeste motionsløb" samlede 116 deltagere på en sensommerdag, hvor ingen kunne klage over vejret.
Annonce

TORSTED: Det er ikke uden grund, det hedder "Vestjyllands smukkeste motionsløb". Men da de to friskoler i Hover-Torsted og Ølstrup lørdag afviklede deres årlige cykelløb, var rammerne ekstra smukke.

Oven i den flotte natur, som de tre ruter fører igennem, var vejrguderne nemlig også gunstige, og kastede gylden sensommersol over begivenhederne.

Det var måske årsagen til, at 116 deltagere var mødt op, og det er Erik Sønderskov fra Hover-Torsted udmærket tilfreds med.

- Det var flere end forventet, men der er nok dukket nogle ekstra op, efter at de har set vejrudsigten, mener han.

De 116 ryttere fordelte sig på tre ruter, "den grønne rute" på 89 kilometer for de hårdføre, "den røde rute" på 43 kilometer, der er korte og knap så hård og "den gule rute", hyggeruten på 16 kilometer, der er for hele familien.

Alle ruterne deler dog det kendetegn, at de fører gennem noget af Vestjyllands smukkeste natur.

Løbet har været holdt i mange år, og oprindeligt var også friskolerne i Velling og den nu lukkede friskole i No med til at arrangere det.

Nu er kun Ølstrup og Hover-Torsted tilbage, men kredsene omkring de to skoler holder fast i traditionen, og som man kunne se lørdag, er der altså stadig mange, der gerne vil køre med i "Vestjyllands smukkeste motionsløb".

- Det er dejligt, at så mange bakker op. Uden de mange sponsorer og frivillige kunne det ikke lade sig gøre, og løbet betyder, at vi kan få samlet penge ind til aktiviteter i de to skoler, siger Erik Sønderskov.

116 ryttere deltog lørdag i "Vestjyllands smukkeste motionsløb", der arrangeres af friskolerne i Hover-Torsted og Ølstrup. Vejret var fantastisk, så stemningen var god, både før, under og efter løbet. Privatfotos.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce