Annonce
Videbæk

Vestjyllands Forsikring giver 1,8 millioner til legeplads for syge børn

Regionshospitalet i Gødstrup får en kreativ legeplads til leg, terapi og undersøgelser, takket være Vestjyllands Forsikring og deres direktør Jørgen Ladekær. Pressefoto: Søren Braad Andersen
En stor donation fra Vestjyllands Forsikring sikrer en legeplads for syge børn på Regionshospitalet Gødstrup.

Videbæk: Børn der er syge og indlagte skal også have muligheden for at lege. Nu får de muligheden for netop det, takket været en gavmild donation fra Vestjyllands Forsikring.

Vestjyllands Forsikring har nemlig doneret intet mindre en 1,8 millioner kroner til opførelsen af en ny legeplads på Regionshospital Gødstrup, der skal give rum til leg for syge børn.

- Da vi hørte, at Gødstrup grundet besparelser ikke selv var i stand til at etablere det udendørs lege- og træningsrum, så var vi klar til at hjælpe med projektet. For os virker det rigtigt, at støtte projektet, der forhåbentligt gør det til en bedre oplevelse for det enkelte barn og familien at være indlagt på hospitalet, siger Jørgen Ladekær, direktør i Vestjyllands Forsikring, i en pressemeddelelse.

Annonce


Da vi hørte, at Gødstrup grundet besparelser ikke selv var i stand til at etablere det udendørs lege- og træningsrum, så var vi klar til at hjælpe med projektet.

Jørgen Ladekjær, direktør i Vestjyllands Forsikring


Falder på et tørt sted

Den nye legeplads giver plads til både boldspil, leg og afslapning, men samtidig er der mulighed for motoriske test og anden faglig udredning, der indgår i behandlingen af hospitalets indlagte børn og unge.

- Det er virkelig en flot gave, og den falder på et tørt sted. Budgettet til gårdhaverne på Regionshospitalerne har været noget af det første, der blev beskåret, i forbindelse med besparelser i byggeprojektet. Derfor er vi ekstra taknemmelige for, at en privat donation på denne måde kan skabe glæde for de børn og deres familier, der får deres gang her, siger Ida Götke, der er sygeplejefaglig direktør på Hospitalsenheden Vest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce