Annonce
Ringkøbing

Vestjyllands Andel ansætter tre nye produktkonsulenter

Preben Immersen. Pressefoto: Vestjyllands Andel
Vestjyllands Andel har ansat tre nye medarbejdere og foretaget en omrokering inden for det plantefaglige område.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: 2019/2020 har været endnu et rekordår for Vestjyllands Andel, som leverer flere kvalitetsprodukter til dansk landbrug end nogensinde før.


Som en konsekvens af den fortsat stigende efterspørgsel har Vestjyllands Andel ansat tre nye medarbejdere.

Vestjyllands Andel


Som en konsekvens af den fortsat stigende efterspørgsel har Vestjyllands Andel ansat tre nye medarbejdere, der hver især kommer med et solidt kendskab til dansk landbrug. Derudover har virksomheden foretaget en omrokering inden for det plantefaglige område.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Annonce

Preben Immersen

56-årige Preben Immersen blev pr. 1. juli 2020 ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel. Hans primære arbejdsopgaver er at styrke opkøb/rådgivning inden for handel med afgrøder i hele virksomhedens handelsområde.

Preben har specielt fokus på de områder, hvor Vestjyllands Andel har erhvervet nye afdelinger i forbindelse med frasalget af aktiviteterne i Hedegaard Agro. Han har solid erfaring inden for grovvarevarebranchen og har bl.a har været afdelingsleder for KFK. Inden ansættelsen i Vestjyllands Andel arbejdede Preben Immersen hos Hedegaard Agro i 21 år.

Peder Lodahl. Pressefoto: Vestjyllands Andel
Annonce

Peder Lodahl

37-årige Peder Lodahl blev pr. 3. august ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel, hvor han har kundesalg- og rådgivning inden for fremavlskorn som sit primære ansvarsområde.

Peder er oprindeligt uddannet driftsleder fra Vejlby Landbrugsskole med planteavl som speciale. Derudover har han bred praktisk erfaring som selvstændig landmand på et planteavlsbrug. Senest har Peder været ansat som høstspecialist for Case IH i Midt-Vestjylland. Inden da arbejdede han som sælger i ATR Landhandel og i Landbrugsstyrelsen med kontrol af fremavl.

Henning Dejgaard. Pressefoto: Vestjyllands Andel
Annonce

Henning Dejgaard

50-årige Henning Dejgaard blev pr. 20. august 2020 ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel, hvor han har kundesalg- og rådgivning inden for grisefoder som sine primære ansvarsområder.

Henning har de seneste 22 år været selvstændig landmand med smågriseproduktion, hvor han har opnået bred praktisk erfaring. I samme forbindelse har han deltaget i flere gårdråd. Tilbage i 2008-2009 var Henning Dejgaard ansat i Vestjyllands Andel første gang, hvor han sideløbende med sit landbrug arbejdede som produktkonsulent. Inden sin seneste ansættelse i Vestjyllands Andel arbejdede han som staldgangsrådgiver/coach i Velas.

Claus Jacobsen. Pressefoto: Vestjysk Andel
Annonce

Claus Jacobsen

31-årige Claus Jacobsen, der har været ansat i Vestjyllands Andel siden 2017, blev pr. 1. juli 2020 udnævnt til salgsleder i virksomhedens plantefaglige gruppe. I tæt samarbejde med kollegaen Carsten Holmgaard, salgsleder grovfoder, fungerer han således som daglig kommerciel tovholder på det plantefaglige område.

Sideløbende med jobbet som salgsleder vil Claus Jacobsen fortsat varetage kundesalg- og rådgivning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce