Annonce
Erhverv

Vestjyder skal genopbygge bomberamt bygning: HSHansen i Lem skal give Skattestyrelsen ny facade

Kønt så det ikke ud, da bombemænd havde sprængt Skattestyrelsens facade i luften. Nu skal HSHansen give bygningen nyt ansigt. (Arkivfoto) Philip Davali/Ritzau Scanpix
Facadespecialisten i Lem har fået opgaven med at genskabe facaden på Skattestyrelsens facade, der blev sprængt i luften ved et bombeattentat den 6. august.

LEM: Hvem tilkalder man, hvis ens hus er blevet smadret af en bombe?!?

Jamen, HSHansen i Lem, selvfølgelig!

Det er i alt fald, hvad Skattestyrelsen har gjort, efter at bombemænd den 6. august i år sprængte facaden på etatens hovedsæde på Østbanegade i København.

Heldigvis kom ingen personer til skade ved sprængningen, men bombeangrebet forårsagede store skader på bygningens facader, der stod ødelagte tilbage.

Facaden skal nu genopbygges, og kontrakten på rekonstruktion er gået til HSHansen. Det er Ejendomsselskabet Tietgens Have der er HSHansens kunde. - Det var vigtigt for Skattestyrelsen at få en facadeentreprenør på rekonstruktionen, der kunne agere hurtigt. Der er en stram tidsplan på projektet, og den økonomiske ramme skal samtidig overholdes. Vi er rigtig stolte af at have fået kontrakten på sagen, da vi her kan bidrage med vores effektivitet og store erfaring indenfor facadelukninger, siger Bassam Jaber, Salgskonsulent for HSHansen. Den nye facade skal være lukket inden jul, og HSHansen er allerede i fuld gang med projekteringen.

Annonce

God ordrebog

Den prestigeøse opgave med at genskabe Skattestyrelsens facade kommer oven i andre gode opgaver for den anerkendte facade- og lukningsentreprenør.

Ordrebogen er god, og virksomhedens kompetencer er konstant i udvikling. HSHansens ekspertiser indenfor både små og store facade- og lukningsentrepriser er meget efterspurgte i hele Skandinavien, fastslår Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen. - Vi har store og små projekter i hele Skandinavien, hvor vi sammen med bygherrer, entreprenører, rådgivere og øvrige interessenter, bringer vores kompetencer i spil, siger han.

- I samarbejde med dem kan vi skabe nogle flotte projekter af høj kvalitet og med en god totaløkonomi. Vi er inde i en vækstperiode og søger derfor også folk til vores projekt afdelinger, siger Jesper Madsen.

Og lige nu er det altså Skattestyrelsens ordre, der er med til at skabe travlhed for HSHansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce