Annonce
Erhverv

Vestjyder skal genopbygge bomberamt bygning: HSHansen i Lem skal give Skattestyrelsen ny facade

Kønt så det ikke ud, da bombemænd havde sprængt Skattestyrelsens facade i luften. Nu skal HSHansen give bygningen nyt ansigt. (Arkivfoto) Philip Davali/Ritzau Scanpix
Facadespecialisten i Lem har fået opgaven med at genskabe facaden på Skattestyrelsens facade, der blev sprængt i luften ved et bombeattentat den 6. august.
Annonce

LEM: Hvem tilkalder man, hvis ens hus er blevet smadret af en bombe?!?

Jamen, HSHansen i Lem, selvfølgelig!

Det er i alt fald, hvad Skattestyrelsen har gjort, efter at bombemænd den 6. august i år sprængte facaden på etatens hovedsæde på Østbanegade i København.

Heldigvis kom ingen personer til skade ved sprængningen, men bombeangrebet forårsagede store skader på bygningens facader, der stod ødelagte tilbage.

Facaden skal nu genopbygges, og kontrakten på rekonstruktion er gået til HSHansen. Det er Ejendomsselskabet Tietgens Have der er HSHansens kunde. - Det var vigtigt for Skattestyrelsen at få en facadeentreprenør på rekonstruktionen, der kunne agere hurtigt. Der er en stram tidsplan på projektet, og den økonomiske ramme skal samtidig overholdes. Vi er rigtig stolte af at have fået kontrakten på sagen, da vi her kan bidrage med vores effektivitet og store erfaring indenfor facadelukninger, siger Bassam Jaber, Salgskonsulent for HSHansen. Den nye facade skal være lukket inden jul, og HSHansen er allerede i fuld gang med projekteringen.

Annonce

God ordrebog

Den prestigeøse opgave med at genskabe Skattestyrelsens facade kommer oven i andre gode opgaver for den anerkendte facade- og lukningsentreprenør.

Ordrebogen er god, og virksomhedens kompetencer er konstant i udvikling. HSHansens ekspertiser indenfor både små og store facade- og lukningsentrepriser er meget efterspurgte i hele Skandinavien, fastslår Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen. - Vi har store og små projekter i hele Skandinavien, hvor vi sammen med bygherrer, entreprenører, rådgivere og øvrige interessenter, bringer vores kompetencer i spil, siger han.

- I samarbejde med dem kan vi skabe nogle flotte projekter af høj kvalitet og med en god totaløkonomi. Vi er inde i en vækstperiode og søger derfor også folk til vores projekt afdelinger, siger Jesper Madsen.

Og lige nu er det altså Skattestyrelsens ordre, der er med til at skabe travlhed for HSHansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Skjern

Kokain-kørsel giver stor bøde

Annonce