Annonce
Tarm

Vestas-chef indtager direktørstolen hos Runi

Torben Dysager (tv) tager hul på et nyt makkerskab, når Anders Thygesen (th) forlader Vestas i Ringkøbing og bliver ny direktør hos Runi i Tarm, som laver maskiner til genbrug af affald. Pressefoto
Den nuværende direktør skal i stedet have fokus på udvikling og salg.

TARM: For 20 år siden var der tre medarbejdere i virksomheden Runi A/S i Tarm. I dag er der 35, og snart kommer der endnu et nyt ansigt til.

Torben Dysager, der er søn af virksomhedens stiftere, overlader nemlig direktørstolen Anders Thygesen, som dermed stopper som fabrikschef hos Vestas i Ringkøbing.

- Anders Thygesen er et stærkt aktiv for Runi for vores fortsatte udvikling. Runi er inde i en god gænge, og det skal vi fortsætte med at være, siger Torben Dysager, der er medejer af Runi A/S sammen med salgschef Anders Aagaard og teknisk direktør Søren Rossen Bech.

Annonce

Runi A/S udvikler og producerer maskiner til genanvendelse af affald og er især kendt for sine sneglekomprimatorer, der kan komprimere eksempelvis flamingo, der skal genbruges.

Der står en komprimator på genbrugspladsen i Tarm, men størstedelen af Runis maskiner bliver eksporteret til udlandet.

God kemi

Torben Dysagers forældre startede virksomheden i 1973, og han overtog i 2003. Indtil da havde han stået for salg og udvikling, hvilket han nu kan koncentrere sig fuldt ud om igen som arbejdende bestyrelsesformand.


Anders Thygesen er et stærkt aktiv for Runi for vores fortsatte udvikling. Runi er inde i en god gænge, og det skal vi fortsætte med at være.

Torben Dysager, nuværende direktør og medejer af Runi A/S


Den nye direktør er ikke et helt ukendt ansigt i virksomheden, men faktisk var det i forbindelse med, at han henvendte sig om et andet job hos Runi at den nye konstellation blev skabt.

- Så udviklede det sig derfra. At få en mand som Anders i spidsen for Runi A/S med hans stærke eksekveringskompetence samt mange års ledelseserfaring, er jeg overbevist om vil være meget værdifuldt for Runi’s fortsatte udvikling, fortæller Torben Dysager.

Anders Thygesen fortæller i en pressemeddelelse, som Runi A/S har sendt ud, at det er væsentligt for ham, at han sammen med Torben Dysager har haft lange drøftelser om rollefordelingen og oplever, at der er både kemi og respekt til stede.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Jeg ser frem til at arbejde på tværs af områderne og forhåbentligt at kunne bidrage til udviklingen, siger den kommende direktør.

Annonce

Nyt på vej

Runi A/S har over de seneste tyve år haft en stille og rolig vækst, hvilket Torben Dysager ønsker skal fortsætte.

- Vi har flere initiativer på vej inden for det, som vi allerede laver. Nu handler det om at få det sat i søen, siger den kommende bestyrelsesformand.

Torben Dysager oplyser, at Runi A/S er på vej med et rekordregnskab trods corona, og at han har planer om at ansætte flere i udviklingsafdelingen for at holde Runi på den gode kurs i en tid, hvor genbrug af ressourcer og grøn energiproduktion baseret på affald er i vækst i hele verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce