Annonce
Ringkøbing

Vestas øger i Ringkøbing: Ansætter 20-40 nye medarbejdere

Vestas på havnen i Ringkøbing har brug for flere medarbejdere til produktionen af de nye EnVentus-møller. Arkivfoto: Jørgen Kirk.
Vestas fyrer 80 medarbejdere på fabrikken i Hammel – og opfordrer de afskedigede til at søge nye job i Ringkøbing.

Ringkøbing: Vestas øger aktiviteterne på fabrikken på havnen i Ringkøbing og forventer at ansætte 20 til 40 nye medarbejdere.

Det meddeler Vestas tirsdag samtidig med, at omkring 80 produktionsmedarbejdere på fabrikken i Hammel skal afskediges.

De berørte medarbejdere i Hammel opfordres at søge stillingerne i Ringkøbing.

Annonce

- Det er altid hårdt at tage afsked med gode, hårdtarbejdende kolleger, men for at sikre at vores globale produktionsapparat er konkurrencedygtigt, fleksibelt og skalerbart må vi løbende justere til det dynamiske globale marked, siger kommunikationschef Anders Riis.

Vestas fortsætter produktionen i Hammel, der efter reduktionen vil beskæftige mere end 400 personer.

Vestas i Hammel, der producerer indmad i form af kontrolsystemer til møllerne, fortsat spille en rolle i introduktionen af nye produkter med sin nære tilknytning til Vestas’ hovedkontor for teknologiudvikling i Aarhus samt forskellige testfaciliteter i Danmark, understreger Vestas.


Det er altid hårdt at tage afsked med gode, hårdtarbejdende kolleger, men for at sikre at vores globale produktionsapparat er konkurrencedygtigt, fleksibelt og skalerbart må vi løbende justere til det dynamiske globale marked.

Anders Riis, kommunikationschef hos Vestas


EnVentus-platformen

De nye job i Ringkøbing kommer, efter at Vestas har skruet op for udviklingen og produktionen af EnVentus-møllerne, som skal leveres til hele verden.

EnVentus-møllerne kaldes den næste generation i udviklingen, og den nye platform, hvorfra nye varianter vil udspringe fremover, hedder det.

Vestas har i Danmark over 6.000 ansatte, som blandt andet er fordelt på lokationer i Ringkøbing, Lem, Skjern, Videbæk, Aarhus, Hammel, Randers, Esbjerg, Lindø, Nakskov og København samt ved en række testcentre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce