Annonce
Sport

Verdensmester slog banerekorden i Dejbjerg Golf Klub

John Axelsen gør klar til at slå sit første slag i matchen søndag i Dejbjerg Golf Klub. John Axelsen brugte kun 69 slag på de 18 huller. Privatfoto
John Axelsen fra Sorø viste golf i verdensklasse, da han søndag var på besøg i Dejbjerg Golf Klub. I en match mod udvalgte juniorer gik John Axelsen banen i Dejbjerg i tre slag under par.

Dejbjerg: Banerekorden i Dejbjerg Golf Klub blev slået søndag.

Men det var egentlig ikke uventet, for den tidligere amatørverdensmester for hold, John Axelsen, var nemlig på besøg. Selv om det blæste hårdt, lykkedes det John Axelsen at gå banen tre slag under par - fra bageste teested vel at mærke.

John Axelsen spillede mod fem udvalgte juniorspillere. Fra Dejbjerg Golf Klub var det Kristian Svinth Dideriksen og Niels Obling, og de fik hjælp af spillere fra Skærbæk Mølle, Holstebro og Horsens. De fem juniorer spillede med på skift hen over de 18 huller på den måde, at der var to juniorspillere med på hvert hul.

Allerede på hul 2, som er et langt par 5, imponerede John Axelsen vildt. Andetslaget på 250 meter endte halvanden meter fra hullet, hvor på der blev puttet ud for en eagle. Så var stjernespilleren i gang.

Der blev vist forrygende golf på resten af runden. John Axelsen havde virkelig mange meget lange og præcise slag. Hans første bogey kom på det svære hul 15, og da han også lavede bogey på hul 18, endte runden i 69 slag. Juniorerne brugte 76 slag.

Efter runden var der foredrag i klubhuset, hvor de fremmødte kunne høre John Axelsen fortælle om sin tilværelse med golf. Hvordan han allerede som femårig lånte faderens gamle udstyr og brugte det hjemme i haven. Som otteårig blev det mere alvorligt med golfen, og hurtigt viste det sig, at talentet var åbenlyst. Som 14-årig spillede han med om sejren i en ungdomsturnering i England, hvilket for alvor gav ham blod på tanden til at fortsætte med golfen. Som 16-årig var handicap spillet ned i 3, og da han vandt en ungdomsturnering i England med intet mindre end syv slag, banede det vejen for deltagelsen i Junior Ryder Cup og Junior OL. John Axelsen går i øjeblikket på University of Florida, hvor han tager en bachelor i psykologi, samtidig med at han spiller på deres collegehold som fast mand. Han ligger p.t. som nummer 14 på den amerikanske amatørrangliste og forventer at turne pro om et eller to år. Selv angiver han, at hans resultater kommer på baggrund af 90 procent hårdt arbejde og træning. Mens blot 10 procent skyldes talent. Denne augustsøndag i Dejbjerg kunne man ved selvsyn opleve, hvordan hårdt arbejde og træning betaler sig. Et imponerende besøg var det.
Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Realdania gav fire millioner kroner: Nu spænder udvikling af havnen i Hvide Sande ben for stort byudviklingsprojekt

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Stort nej fra medarbejdere til Vestas' krav om mundbind og overarbejde: Fagforening bakker de ansatte op og opfordrer til dialog

Ringkøbing For abonnenter

Enig friskole: Ny skoleleder bliver hentet på stor folkeskole

Ringkøbing-Skjern

En hjælpende hånd i regeljunglen: Nu skal byrådet afgøre om vi skal have en borgerrådgiver

Ringkøbing

Generator byder på rock under åben himmel: 70-årige Madsen har længe stået på ønskelisten

Videbæk For abonnenter

Vidner blev væk igen: Chikane-sagen fra Troldhede er udsat igen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

TTH laver en 'Bayern München' og snupper to profiler hos ligakonkurrenter

Ringkøbing IF

De var sammen på landsholdet: Nu er Andreas i Ringkøbing IF mens Mikkel Damsgaard er stjerne til EM

Erhverv

Trods sydlig fristelse: Ventelister giver fyldte sommerhuse

Debat

Hvor er ordentligheden henne Vestas? Tænk nu på borgerne omkring Lem Kær

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Borgmester afviste Lem Kær-alternativer: Men nu kræver flere politikere, at alternativerne bliver undersøgt

Hvide Sande

Generationsskifte: Søn bliver del af fars web-firma

Annonce