Annonce
Videbæk

Verdens hårdeste cykelløb er i fuld gang

Holdet »Team HL-RAAM« er kommet fint fra start i Californien. Foto: hlraam2012.dk

Henning Larsen fra Videbæk deltager i disse dage i ekstremløbet Race Across America. Dagbladet følger turen tværs over USA.

Annonce

Dagbladet har fulgt Henning Larsen i forberedelserne frem mod deltagelsen i Race Across America. Nu er det 4.800 kilometer lange cykelløb endelig skudt i gang fra startbyen Oceanside i Californien.

De seneste dage op til turen har Henning Larsen og hans supportteam på syv mand pakket ud og gjort klar til løbet, der startede natten til i dag, torsdag, dansk tid.

I de seneste godt fem måneder op til løbet har Henning Larsen trænet intensivt. Alene i år har han tilbagelagt 17.000 kilometer på den tohjulede. Og lige nu er det sandhedens time, og dage, for Henning Larsen på den barske rute.

Annonce

Godkendt start

De første godt 200 kilometer i Californien forløb i et fint tempo, der placerede Henning Larsen i midten af feltet side om side med landsmanden Anders Tesgaard. I præcis samme tid passerede de anden tidsstation i Brawley, Californien, der ligger 233,7 kilometer ude på ruten efter 7 timer og 37 minutter.

Siden anden tidsstation blev passeret, er Henning Larsen blevet passeret af fem mand, hvilket placerer ham på en foreløbig 17. plads af de i alt 27 ryttere solo-klassen under 50 år.

Henning Larsen nærmer sig staten Arizona og dets ørken- og bjerglandskab og har lige nu siddet i sadlen i mere end 15 timer og kørt små 400 kilometer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce