Annonce
Ringkøbing Håndbold

Verdens dummeste undskyldning fra Brandstrup - bolden var ikke til at holde fast i

Michelle Brandstrup fik endelig godt greb om bolden i slutfasen, hvor hun som playmaker leverede tre afgørende scoringer. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Michelle Brandstrup sagde det, som det var. Det var noget pis, det Ringkøbing Håndbold leverede mod bundholdet Hadsten Håndbold.
Annonce

Hadsten: - Jeg synes, det var noget pis.

Michelle Brandstrup lagde ikke skjul på, hvordan hun så på Ringkøbing Håndbolds indsats i Hadsten.

- Vi mangler at få næsen til at pege mod mål. Vi løber jo ikke mod mål. Det gjorde angrebsspillet forkrampet. Timingen var der slet ikke, og det gjorde, vi mistede tempo, og at vi lavede alt for mange fejl. Vi brændte også rigeligt. Og fordi spillet ikke kørte i det etablerede angrebsspil, så tog vi den usikkerhed med videre. Vi fik jo slet ikke nok ud af alle vore kontramuligheder. Men de var også mærkelige at løbe kontra mod. De løb jo ikke hjem. Det forvirrede os lidt, for så var der ikke plads til at spille bolden frem. Vi skulle have spillet langt mere direkte i kontrafasen. Når vi gjorde det, scorede vi jo pænt med mål. Heldigvis var forsvaret ok. Det blev meget afgørende, forklarede Michelle Brandstrup.

Det blev også afgørende, at hun i slutfasen trådte i karakter med tre scoringer på gennembrud efter stort set ikke at have afsluttet i kampens første 45-50 minutter.

- Jeg ved godt, det lyder som verdens dummeste undskyldning. Men jeg følte ikke, bolden var til at holde fast i. Derfor turde jeg ikke skyde, når jeg kom på kant, for jeg vidste ikke, hvor bolden ville havne. Jeg skulle jo skyde, når jeg var kommet helt igennem, og heldigvis lykkedes det, fortalte Michelle Brandstrup.

Camilla Faartoft var lettet over, det trods alt gav to point.

- Det får os lidt ovenpå igen efter nederlaget mod SønderjyskE, sagde topscoreren.

Hun har lidt svært ved at acceptere, at angrebsspillet var så dårligt, som det var.

- Til træning kører det bare. De takter skal vi føre videre til kampene, men det magtede vi ikke i dag. Vi laver jo en stribe fejl, som vi ikke burde lave. Eksempelvis min egen dribling ned på fødderne. Måske er der for lidt koncentration. Jeg ved det ikke. Men jeg ved, vi lavede alt for mange dumme fejl, fordi vi tog for mange dumme beslutninger. Og vore fejl blev straffet med kontraløb i anden halvleg. Vi skulle aldrig have været i problemer. Havde vi holdt det niveau, vi havde, da vi gik fra 1-6 til 10-7, og da vi rykkede foran 16-11, havde vi smadret Hadsten. Nu fik vi først sikret de to point, da vi i de sidste minutter fik angrebsspillet sat langt bedre i scene, forklarede Camilla Faartoft.

Ringkøbing brændte for mange chancer. En af synderne var helt usædvanligt Alberte Simonsen, der har scoret på stort set alt hele sæsonen. Selv fra en lidt uvant position som venstre fløj, hvor fra hun også scorede mod Hadsten.

- Jeg skyder bare. Jeg hamrer igennem. Dækker målmanden forstolpen, skyder jeg efter det lange hjørne og modsat, fortalte Alberte Simonsen, der var godt irriteret over en kæmpe afbrænder fri i kontrafasen, hvor hun sendte bolden klart forbi mål i modsatte side af, hvor målmanden stod.

- Da det kneb mest, stod vi sammen som et hold. Så kan det godt ske, der manglede flow i spillet meget af tiden, men vi stod sammen som et hold, sagde Alberte Simonsen.

Camilla Faartoft til højre og Alberte Simonsen til venstre var glade for, Ringkøbing trods alt fik to point. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Annonce