Annonce
Ringkøbing-Skjern

Venstre vælger folketingskandidat over tre dage: Har skudt kandidatvalget i gang iført mundbind

Venstre i Ringkøbing-Skjern vælger ny folketingskandidat over tre dage - på grund af coronarestriktioner. På den første afstemningsdag mødte 80 medlemmer op. Privatfoto
Annonce

Skjern-Tarm: De have håbet på et stort arrangement.

Men på grund af coronarestriktionerne har Venstre i Ringkøbing-Skjern måttet finde en alternativ måde at vælge ny folketingskandidat på.

For nylig var medlemmerne inviteret til virtuelt vælgermøde med de fire kandidater: Mads Fuglede, Jacob Storgaard-Christensen, Preben Enevoldsen og Anders G. Jacobsen, og onsdag tog partiet fat på afstemningen, som kommer til at løbe over tre dage.

I går var det medlemmerne i Skjern og Tarm, som kunne aflevere deres stemmesedler i de to byer. Det benyttede 80 sig af, fortæller formand for kandidatbestyrelsen Henrik Østergaard.

- Det er vi rigtig godt tilfreds med, siger han.

I dag går det løs i Ringkøbing og Hvide Sande. På mandag bliver det medlemmerne i Videbæk-området, der kan afgive deres stemme. Umiddelbart derefter vil alle stemmer blive talt op.

Ifølge Henrik Østergaard vil der ikke blive smugkigget i stemmeurnen før optællingen i Videbæk på mandag den 23. november.

- Stemmerne er låst inde, og der bliver passet godt på dem, siger han.

De fire kandidater vil være til stede i Videbæk, når stemmerne bliver talt op. De vil dog ikke få lov til at følge stemmetællingen, men må vente på afgørelsen lige som alle andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Her er tallene, du ikke må se: 12 smittede med minkvariant i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Annonce