Annonce
Ringkøbing-Skjern

Venstre lokker: Serverer Støjberg, Gade og stjerneskud

Der bliver lokket både med mad og politisk debat til nogle af Venstres lokale generalforsamlinger. Arkivfotos

Ringkøbing-Skjern: Nogle gange skal der noget ekstra til at lokke folk til den årlige generalforsamling.

Det ved man i Venstre, hvor flere lokale vælgerforeninger har allieret sig med nogle af partiets kendte navne.

Borris-Faster, Skjern-Tarm og Rækker Mølle har fået borgmester Hans Østergaard til at dukke op til kaffe og debat på Bechs Hotel i Tarm, når generalforsamlingerne i de tre foreninger er gennemført. Det sker mandag 17. februar.

Mandagen efter har Ringkøbing Venstre inviteret partiets næstformand Inger Støjberg til sin generalforsamling, som bliver holdt i Vesterhavshallen.

Onsdag 26. februar kommer turen til Nr. Vium-Troldhede, Videbæk, Spjald-Grønbjerg-Ølstrup-Hover, Hee-No, Tim-Torsted og Stadil-Vedersø Venstre, som holder deres generalforsamlinger i Spjald Fritidscenter. Bagefter får de besøg af partiets transportordfører Kristian Pihl Lorentzen.

5. marts mødes medlemmerne af Holmsland Venstre og Klittens Venstre i Klittens Menighedshus i Hvide Sande. Efter generalforsamlingerne er der fælles spisning af gratis stjerneskud, inden Søren Gade, der er medlem af EU-Parlamentet, vil diskutere EU og indenrigspolitik med de fremmødte.

Mens generalforsamlingerne er forbeholdt medlemmerne, så kan alle deltage i den efterfølgende debat med de politiske gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce