Ringkøbing

Venstre i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup støtter Kenneth Mikkelsen

Kenneth Mikkelsen på præsentationsmødet mandag aften i Videbæk. Foto: Søren Palmelund

Videbæk: En enig bestyrelse i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup Venstre har efter kandidatmødet i Videbæk mandag aften besluttet at give Kenneth Mikkelsen sin fulde opbakning.

Det meddeler bestyrelsen i en pressemeddelelse, som er udsendt få timer efter mødet i Videbæk.

- Vi er i bestyrelsen enige om, at Kenneth Mikkelsen er den kandidat, der formår at samle bredest mulig opbakning. Både i og udenfor Ringkøbing-Skjern Kommune. Han kan derfor sikre, at vi får valgt en kandidat, som kommer til at sidde på et solidt mandat i Folketinget, hedder det i pressemeddelelsen.

Kenneth Mikkelsen er direktør for Erhvervsrådet i Herning- og Ikast-Brande Kommuner og har tidligere været erhvervsdirektør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Venstreforeningen kalder Kenneth Mikkelsen, der er opvokset i Aulum og har været bosat og arbejdet i Midt- og Vestjylland i 40 år, en god lokal kandidat med stærke midt- og vestjyske rødder.

- Kenneth Mikkelsen har format og er faglig kompetent til at blive vores kommende folketingskandidat. Han har udvist livslang interesse for politik og samfundsforhold og været medlem af Venstre siden midten af 90'erne. Han har været kredsformand og kampagneleder for finansminister Kristian Jensen og har dermed et godt kendskab til organisationspolitik. Han har de seneste ni år arbejdet med politiske interessevaretagelser indenfor erhvervsområdet og i den forbindelse haft kontakt til relevante politikere på Christiansborg. Han er uden tvivl den kandidat, der bedst formår at sætte sig ind i lokale mærkesager og møde folk i øjenhøjde, skriver bestyrelsen, der opfordrer medlemmerne til at møde frem til opstillingsmødet i Dejbjerglund Hallen den 20. august og stemme på Kenneth Mikkelsen.

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sanne var lovet revalidering: Hvorfor løber kommunen fra sit løfte?

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt