Annonce
Ringkøbing

Venstre i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup støtter Kenneth Mikkelsen

Kenneth Mikkelsen på præsentationsmødet mandag aften i Videbæk. Foto: Søren Palmelund

Videbæk: En enig bestyrelse i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup Venstre har efter kandidatmødet i Videbæk mandag aften besluttet at give Kenneth Mikkelsen sin fulde opbakning.

Det meddeler bestyrelsen i en pressemeddelelse, som er udsendt få timer efter mødet i Videbæk.

- Vi er i bestyrelsen enige om, at Kenneth Mikkelsen er den kandidat, der formår at samle bredest mulig opbakning. Både i og udenfor Ringkøbing-Skjern Kommune. Han kan derfor sikre, at vi får valgt en kandidat, som kommer til at sidde på et solidt mandat i Folketinget, hedder det i pressemeddelelsen.

Kenneth Mikkelsen er direktør for Erhvervsrådet i Herning- og Ikast-Brande Kommuner og har tidligere været erhvervsdirektør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Venstreforeningen kalder Kenneth Mikkelsen, der er opvokset i Aulum og har været bosat og arbejdet i Midt- og Vestjylland i 40 år, en god lokal kandidat med stærke midt- og vestjyske rødder.

- Kenneth Mikkelsen har format og er faglig kompetent til at blive vores kommende folketingskandidat. Han har udvist livslang interesse for politik og samfundsforhold og været medlem af Venstre siden midten af 90'erne. Han har været kredsformand og kampagneleder for finansminister Kristian Jensen og har dermed et godt kendskab til organisationspolitik. Han har de seneste ni år arbejdet med politiske interessevaretagelser indenfor erhvervsområdet og i den forbindelse haft kontakt til relevante politikere på Christiansborg. Han er uden tvivl den kandidat, der bedst formår at sætte sig ind i lokale mærkesager og møde folk i øjenhøjde, skriver bestyrelsen, der opfordrer medlemmerne til at møde frem til opstillingsmødet i Dejbjerglund Hallen den 20. august og stemme på Kenneth Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce