Ringkøbing-Skjern

Venstre freder partifælle trods rådgiverjob hos konkurrenten

Svend Boye Thomsen, der både er byrådsmedlem for Venstre og kampagnerådgiver for Kristendemokraterne, kalder sagen om om ham for en farce. Arkivfoto Jørgen Kirk
Efter et hasteindkaldt bestyrelsesmøde lørdag formiddag kan V-byrådsmedlem og kampagnerådgiver for Kristendemokraterne fortsætte sit arbejde begge steder - indtil videre. Hovedpersonen selv kalder sagen en farce.

Ringkøbing: Det får foreløbigt ingen konsekvenser for byrådsmedlem Svend Boye Thomsen (V), at han sideløbende med sit politiske arbejde er blevet ansat som kampagnerådgiver for de politiske konkurrenter fra Kristendemokraterne.

Sådan lyder meldingen fra Venstres kommuneformand Hans Christian Tylvad efter et hasteindkaldt møde lørdag formiddag.

Flere bestyrelsesmedlemmer havde ønsket at få en grundig orientering om sagen efter de seneste dages skriverier i Dagbladet.

Samtidig har Venstres partisekretær Claus Richter ifølge Dagbladets oplysninger blandet sig i balladen. Overfor Dagbladet kalder Richter det dog "en lokal sag, der skal håndteres af Venstre i Ringkøbing-Skjern".

Sikkert er det, at bestyrelsen holdt et ekstraordinært møde, og at Svend Boye Thomsen også deltog og fik lejlighed til at redegøre for sagen og svare på spørgsmål, hvorefter han forlod mødet.

- Alle er nu blevet orienteret. Status er, at vi ærgrer os over, at Svend Boye Thomsen er ansat af Kristendemokraterne. Vi undrer os over, at de ikke rekrutterer en fra egne rækker. Men Svend kan fortsætte med sine opgaver, siger Hans Christian Tylvad.

Betyder det, at der nu er bred opbakning til, at Svend Boye Thomsen både kan fortsætte som rådgiver for Kristendemokraterne, byrådsmedlem for Venstre og medlem af partiet Venstre?

- Sådan ser det ud på nuværende tidspunkt.

Har det haft en betydning på jeres møde, at Venstres landsorganisation har været inde over sagen?

- Det er klart, at de også læser aviser derovre. Men vi er ikke blevet bedt om at træffe den ene eller den anden beslutning.

Hovedpersonen Svend Boye Thomsen undrer sig. Han har tidligere fået kommuneformandens klare accept af sit job hos den politiske konkurrent. Men da der lørdag formiddag pludselig blev sat spørgsmålstegn ved dobbeltrollen, havde han forventet at få direkte besked om sin politiske skæbne. Men det er ikke sket.

- Jeg undrer mig meget over, at jeg skal orienteres om mødets konklusion gennem Dagbladet. Den her sag er ved at udvikle sig til en farce, lyder Svend Boye Thomsens eneste kommentar.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt