Ringkøbing

"Venlig hilsen Bjarke Hansen"

Alle kunder, som gør sig den ulejlighed at give feedback på rejsen med Primo Tours får en hilsen fra direktør Bjarke Hansen. Og jo, det er faktisk ham selv, der skriver. Foto: Primo Tours

Primo Tours har tre gange fået titlen som TrustPilot-anmeldernes højstelskede rejsebureau.

RINGKØBING: 30.000 gange alene i år har direktør Bjarke Hansen ønsket sine kunder - eller "gæster", som det hedder i rejsebranchen - hos Primo Tours "rigtig go' ferie". Og det får de tilsyneladende også. Tre ud af ti år har Primo Tours fået titlen som danskernes bedst bedømte rejsebureau på TrustPilot.com, en af de mest udbredte hjemmesider for brugeranmeldelser.

90 procent af sammenlagt 1024 anmeldelser er endt med karakteren "god" eller "fremragende". I år har der kun været fem bedømmelser under middel, mens resten af gæsterne udtrykker varm begejstring.

Mange har tydeligvis brugt lang tid på at fortælle små historier fra ferien, og selv om nogle rejsende beretter om et par smuttere under ferien, ender det alligevel ofte med en samlet positiv bedømmelse. Eller som Else Marie Hansen skriver efter først at have berettet om manglende håndklæder på hotellet og en ærgerlig forsinkelse på hjemturen i flyet:

- Nu til det positive. Der var fuld service fra de søde unge mennesker. Der var smil hver dag og utrolig god betjening. Guiderne var også søde og hjælpsomme, også Christian i receptionen. Vi er alt i alt tilfredse med den uge, vi var på hotellet, og de ting, som mangler, håber vi, der bliver rettet op på. Vi kommer gerne igen, slutter Else Marie Hansen sin anmeldelse på TrustPilot.com

Feedback forpligter

Rejsebureauets direktør Bjarke Hansen sender en personlig hilsen til alle, som har bedømt Primo Tours.

- Facebook og TrustPilot er en let og hurtig måde at få luft, hvis man er frustreret, men det er jo også let for os at komme i dialog med gæsterne, så vi for eksempel kan afklare misforståelser. Og det er helt fantastisk, når gæster deler positive oplevelser med vennerne. Den mulighed havde man jo ikke, før de sociale medier kom til. Men det forpligter også, for man kan ikke skjule det mere, hvis man giver sine gæster en dårlig oplevelse. Det kunne rejsebureauerne måske slippe afsted med for ti år siden, siger Bjarke Hansen.

Jo, det er ham

Primo Tours sender sit eget elektroniske spørgeskema til alle rejsegæster efter ferien, og 60 procent svarer. Og så kommer alle de spontane kommentarer på TrustPilot, Facebook og email oveni.

Men er det virkelig direktøren selv, der sidder og skriver til folk?

- Ja! Der er selvfølgelig nogle gange, hvor jeg får brug for hjælp til at undersøge en sag, men jeg vægter det virkelig højt og bruger op til 10-15 procent af min dag på feedback. Og når jeg er ude hos vores gæster, kigger jeg altid forbi og ønsker "velbekomme" i restauranten eller kigger forbi ved poolen eller i baren, og så er der altid nogen, der gerne vil snakke, fordi jeg er frontfigur. Det afsætter jeg tid til, for det er jo mig, de handler med. Og det giver god feedback og input, siger Bjarke Hansen og tilføjer, at han af og til også inviterer kunder på besøg i Ringkøbing, så de kan fortælle mere.

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Entusiaster på lydløs reklametur: Nu er elbiler for alle

Annonce
Annonce
112

Solo-ulykke mellem Velling og Lem: Føreren af bilen er fløjet med helikopter til Skejby

Ringkøbing

Folketingskandidater blev mødt med åbne sind og politikertræthed

Ringkøbing

Det er altså ikke en ufo: Pletskud af Ringkøbing i den blå time

Ringkøbing

Fjorden Rundt for 30. gang: 1000 har allerede meldt sig til lang cykeltur

Ringkøbing

Følgebåd gik kold - i år skal det være: Christina vil svømme til Sverige

Ringkøbing

Lars Løkke holdt valgkamps-ispause i Ringkøbing: Se de mange billeder

Ringkøbing

I det helt fine selskab: One Collection-ejere skal på scenen i Dronningesalen

Ringkøbing

Alternativ sommerferie: Fjordvang Efterskole byder på tre dages camp