Annonce
Vestjylland

Veninden: Den ulve-historie passer ikke

Heidi fortalte her, at hendes alvorlige skade skyldtes en ulv, der skræmte hesten. Den historie tilbagevises af veninden, der fulgtes med hende. Foto: Robert Vestergaard
Veninde, der fulgtes med Heidi på rideturen, så ikke nogen ulv, der forskrækkede hesten
Annonce

Klosterheden: - Jeg kan slet ikke genkende den dramatiske historie, Heidi har fortalt til avisen. Sådan var det slet ikke, og jeg så ikke nogen ulv.

Lene Hansen fulgtes den 12. juni på rideturen med Heidi, som vi beskrev onsdag, og hvoraf det fremgik, at Heidis hest blev så forskrækket, da en ulv dukkede op, at den gik i panik, og efter et vildt ridt gennem skoven, blev hun slynget af og brækkede blandt andet benet.


Et eller andet fik hesten til at reagere, men at der var en ulv 20 meter bag os, kan ikke være rigtigt. Der var slet ingen snak om ulven og heller ikke, når jeg har besøgt hende senere.

Lene Hansen, veninde


- Hesten gik ikke i panik, og min reagerede slet ikke. Hvis der havde været en ulv, ville hestene være flygtet. En hest er jo et flugtdyr. De var helt rolige bagefter. Heidis hest løb måske fem meter, inden hun blev slynget af. Der var ikke tale om et dramatisk ridt gennem skoven. Og ja hun brækkede benet, men derudover var der ingen dramatik. Et eller andet fik hesten til at reagere, men at der var en ulv 20 meter bag os, kan ikke være rigtigt. Der var slet ingen snak om ulven og heller ikke, når jeg har besøgt hende senere.

Annonce

Konfronteret Heidi

Lene Hansen har konfronteret Heidi med udtalelserne.

- Hun fastholder, hun så en ulv. Hun siger nu, hun ikke ville nævne ulven, fordi jeg ikke skulle blive forskrækket. Vi efterlod hende, fordi vi skulle finde en måde at transportere hende på, men der var heller ingen snak om, der var en ulv i nærhed. I øvrigt passer det heller ikke, vi ikke havde nogen mobiltelefon. Jeg brugte min.  Jeg så ingen ulv, og jeg har aldrig set en, når jeg ofte ridder i skoven, siger Lene Hansen.

- Jeg er ikke tilhænger af ulven, men den skal ikke have skylden for det her, for der var ingen dramatik, og der var ingen ulv.

Annonce

Hun godkendte historien

Det afviser Robert Vestergaard, som har fortalt historien videre på Heidis vegne.

- Hun fortalte mig den, hvorefter jeg skrev den ned. Herefter gennemgik jeg den sammen med Heidi, hvor vi justerede den efter hendes henvisninger, og så godkendte hun den. Det var sådan, det var foregået, siger Robert Vestergaard, som er rystet over, at der nu drages tvivl om historiens sandhed.

- Jeg kan ikke tro andet, end det var korrekt, hvad jeg fik fortalt, og Heidi har godkendt det, siger Robert Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce