Annonce
Vestjylland

Velkommen tilbage på biblioteket

De såkaldte "gamergulve" vil atter være tilgængelig på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek. Foto: Holstebro Bibliotek
Annonce

Holstebro: Er det okay at printe? Kan man stadig låne brætspil?

Spørgsmålene har været mange i denne tid.

Men efter myndighedernes seneste udmeldinger kan borgerne nu stort set benytte bibliotekerne, som de plejer, lyder det i en pressemeddelelse.

De nye retningslinjer betyder også, at Ulfborg og Vinderup Biblioteker nu åbner for selvbetjeningstid, og derfor bliver det muligt fra mandag den 29. juni at lukke sig selv ind på biblioteket fra klokken 7 til 22 hver dag.

Børnebiblioteket i Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek åbner de populære ”gamergulve” igen. Dog med den ændring at en svaber vil stå klar, så gulvet kan blive rengjort mellem hvert spil.

Biblioteksmaskotten Læssie trækker i arbejdstøjet igen, og sommeraktiviteterne begynder. Her vil der eksempelvis stå personlige kreaposer klar, så hvert barn får sit helt eget grej til at udfolde sig med.

- Legerummet er omdannet til kreazone i sommerferien, så der er god plads til, at børn kan sidde og bruge fantasien med indholdet i kreaposerne, siger Vita Debel, der er leder for Læring og Udvikling på Holstebro Biblioteker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Er indstillet til wildcard: Skjern håber på europæisk håndbold i denne sæson

Ringkøbing-Skjern

Politiet beder om hjælp: To dekorerede figurer savner deres ejer

Ringkøbing-Skjern

Politisk top langer ud: Sommerpakke rammer skævt og skal laves om nu

Skjern

Ni ud af 10 sæsonkortholdere har gentegnet: Skjern håber på flere end 500 tilskuere

Annonce