Annonce
Ringkøbing-Skjern

Velkommen til et skoleår i coronaens tegn

Skolestart på Ringkøbing Skole. Skoleleder Marie Braae siger velkommen til et specielt år. Foto: Kaj Poulsgaard
Glæden ved at se hinanden igen efter en en lang sommerferie overtrumfede klart coronas-snakken på Ringkøbing Skole, men det er ikke til at komme udenom, at det næste skoleår bliver lidt specielt.
Annonce

Ringkøbing: - Da coronaen kom til Ringkøbing forleden, fik vi en reminder om, at den stadig er her. Det skærpede da vores opmærksomhed, siger skoleleder Maria Braae, Ringkøbing Skole.


Da coronaen kom til Ringkøbing forleden, fik vi en reminder om, at den stadig er her. Det skærpede da vores opmærksomhed.

Maria Braae, skoleleder, Ringkøbing Skole


- Det vil blive et år, hvor vi løbende skal tilpasse os udviklingen, men det er vi klar til, understreger Maria Braae, der i samme sætning sammen med alle lærerne glæder sig fantastisk over, at der nu igen er liv og børn på skolen.

Inden Dagbladet gik om for at høre velkomsten af eleverne i 8. klasse, kiggede vi lige ind i 2.A, der næsten lige havde sat sig stille på deres pladser efter at være blevet guidet ind i hold og havde fået vasket hænder. Der var flag i vinduerne, som overalt på skolen, og de små piger og drenge havde virkelig glædet sig.  Det var tydeligt at se og høre, selv om de så lidt betuttede ud på billedet.

Klassen fik i øvrigt stor ros af deres lærer for deres evner til at vaske hænder og spritte af og holde sig i egen klasse.

Annonce

Et enkelt "fuck!"

Sidste års 7. klasser var også ualmindeligt glade for at se hinanden, og bortset fra et enkelt hørbart "fuck", der rungede lidt mellem murstene i gården, tog de også stille og roligt imod alle instrukserne for årets skolegang. Bandeordet lød, da beskeden om, at frikvarterer atter holdes ude, lød...

Som noget nyt skal eleverne gøre endnu mere rent i fællesrum. Ellers er meget en fortsættelse af sidste år. Man må kun opholde sig i eget klasseværelse, og bortset fra 8.A. og 8.B, der deler et fælles grupperum, har hver klasse sit eget fællesrum.

Eleverne skal også gå ud og ind af samme dør hver gang, så de ikke bliver blandet så meget sammen. Klokken ringer heller ikke for ikke at skabe unødig trængsel. Der skal sprittes eller vaskes hænder, hver gang man går ind ad døren eller til en ny aktivitet. Så der er nok at huske på.

- Hvis vi hjælper hinanden og sørger for, at alle har det godt, så er jeg sikker på, at dette skoleår bliver et fantastisk skoleår, hvor I også kommer til at lære en masse, slog Maria Braae fast.

2. A. var lidt betuttede over at blive fotograferet. Men de var ret glade for at være i skole igen. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce