Annonce
Skjern

Vej genåbnet til midnat: 55-årig cyklist død efter sammenstød med bil

En cyklist er søndag aften blevet alvorligt kvæstet i et færdselsuheld. Arkivfoto: Michael Bager
Helikopter blev tilkaldt til ulykkessted, hvor cyklist blev ramt af bil. Cyklisten er afgået ved døden.

OPDATERET: Omkring midnat melder Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter, at Arnborgvej er blevet genåbnet. Borris: Den cyklist, der søndag aften var indblandet i et færdselsuheld på Arnborgvej ved Borris, er død af sine kvæstelser. Der er tale om en 55-årig mand, der kørte ud foran en personbil. Det fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi søndag aften ved 23-tiden på Twitter.

Politiet fortalte tidligere på aftenen, at Arnborgvej ved Borris var spærret efter færdselsuheldet. Det er den fortsat, mens politiet arbejder på stedet for blandt andet at sikre spor.

Vagtchefen kunne dengang endnu ikke fortælle noget om, hvordan sammenstødet mellem bilisten og cyklisten var sket, og det kan de stadig ikke. Her afventer de bilinspektørens undersøgelser på stedet.

Uheldet skete omkring klokken 20.48 på hovedvejen Arnborgvej, der ligger mellem Brande og Skjern.

På Twitter opfordrer politiet til omkørsel gennem Borris by og videre ad Vestergade/Ånumvej. Kommer du fra Skjern anbefales det at tage Ånumvej.

De pårørende er ifølge Ekstra Bladet underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce