Annonce
Erhverv

Vedersø Kulturcenter får nyt forpagterpar: Driver restaurant i forvejen

Anita Andersen (til højre) har valgt at søge nye udfordringer. I stedet overtager Helle Juul Jensen og Egon Andersen forpagtningen af Vedersø Kulturcenter. Arkivfoto Lisbeth Birkmose
Anita Andersen søger nye udfordringer efter 10 år i Vedersø. Helle Juul Jensen og Egon Andersen, der også driver Restaurant Havtorn i Vedersø Klit, overtager forpagtningen fra 1. februar.
Annonce

VEDERSØ: Vedersø Kulturcenter får fra 1. februar 2020 et nyt forpagterpar.

- Anita Andersen, der har været forpagter siden 2009, har valgt at stoppe, fordi hun vil prøve noget andet. I stedet vil Helle Juul Jensen og Egon Andersen, der driver Restaurant Havtorn i Vedersø Klit, overtage forpagtningen, fortæller Lone Jørgensen fra bestyrelsen bag Vedersø Kulturcenter.

Hun og den øvrige bestyrelse har mange rosende ord til Anita Andersen, der har gjort en stor indsats for at gøre Vedersø Kulturcenter til både et kulturelt samlingspunkt og et sted, der er kendt for god mad, som også sælges ud af huset.

- Anita har gjort et fantastisk stykke arbejde, så vi er glade for, at vi får to så kompetente mennesker som Helle og Egon til at fortsætte alt det gode, hun har sat i værk, siger Lone Jørgensen.

Helle Juul Jensen og Egon Andersen vil fortsætte med at drive Restaurant Havtorn sideløbende med Vedersø Kulturcenter. De har ansat en kok på fuld tid, så de har ressourcerne til at varetage driften af begge steder.

- Vi ser mange muligheder i kombinationen ved at drive Restaurant Havtorn og Vedersø Kulturcenter sammen. Restauranten åbner i marts, og lukker igen til efteråret, og ved også at overtage forpagtningen af kulturcentret kan vi bedre holde på vores personale; vi har således kunnet fuldtidsansætte vores kok, siger Helle Juul Jensen.

Helle Juul Jensen og Egon Andersen drev indtil for to år siden Ulfborg Gæstergivergaard og overtog Restaurant Havtorn efter salget af gæstgivergården. Her i området har de desuden tidligere drevet Rejkjær Camping.

- Restauranten og kulturcentret supplerer hinanden fint. Vi har selvfølgelig en masse ideer til at udvikle stedet, men i første omgang stikker vi lige fingeren i jorden for at lære forretningen at kende, siger Helle Juul Jensen.

Både Restaurant Havtorn og Vedersø Kulturcenter leverer blandt andet mad ud af huset, og det vil de også blive ved med i fremtiden, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Planteavlselever er klar

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce