Annonce
Erhverv

Vaskehal på skåneprogram: byggestart udskudt ved Vest Bowl

Byggeriet af en vaskehal på dele af arealet ved Vest Bowl Festlokaler på Bredgade er forsinket. Nu forventes det, at arbejdet kan gå i gang efter sommerferien. Arkivfoto: Morten Stricker
Forlænget planarbejde forsinker byggeri nogle måneder - først efter sommerferien tages der første spadestik til ny vaskehal.

Struer: Det skulle have været lige ved og næsten, at de første bilister kunne trille deres biler ind i en Wash World-vaskehal på arealet ved Vest Bowl Festlokaler på Bredgade.

Nogle af centrets p-pladser samt dele af det grønne areal ved centret skulle gøre plads for at give plads til nybyggeriet.

Men der, hvor hallen skulle have stået på arealet ved festlokalerne, er der stadig en græsplæne, og alle parkeringspladser er intakte.

Annonce

Kim Jensen, der ejer festlokalerne, fortæller til avisen, at planarbejdet med hallen er blevet forsinket. Nu forventes det i stedet, at arbejdet med at bygge vaskehallen først går i gang efter sommerferien.

- Det er selvfølgelig altid lidt træls, når projekter forsinkes. Omvendt så skal der selvfølgelig være helt styr på alle processer og planer. Jeg havde forventet, at hallen var på nippet til at stå færdig på det her tidspunkt, men sådan kan det gå, siger Kim Jensen.

Milliardær på konceptet

Det er selskabet Wash World, der står bag etableringen af vaskehallen. Kædens direktør, medstifter og majoritetsejer, Henrik Rossing, blev milliardær, da han i 2015 solgte fitnesskæden Fitness World.

Konceptet i centrene var, at kunderne betalte et månedligt abonnement og brugte faciliteterne lige så meget, som de lystede.

Den idé har Rossing taget med til Wash World, hvor kunderne mod et abonnement kan vaske deres biler så meget, som de har lyst til.

Kæden er på få år vokset til at drive vaskehaller i tæt på et halvt hundrede danske byer.

Ud over Henrik Rossing tæller ejerkredsen i Wash World også fætteren Jesper Rossing samt andre familiemedlemmer.

Her i området driver Wash World-kæden blandt andet en vaskehal i Holstebro.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce