Annonce
Sport

Varmt rygte - Skjern Håndbold ser ud til at hente svensk landsholdsspiller i Hannover-Burgdorf

Handball - 2021 IHF Handball World Championship - Main Round Group 4 - Slovenia v Sweden - Cairo Stadium Hall 1, Cairo, Egypt - January 22, 2021 Sweden's Alfred Jonsson in action Pool via REUTERS/Mohamed Abd El Ghany
Meget tyder på, det svenske stjernefrø Alfred Jönsson skal afløse Elvar Jónsson i Skjern Håndbolds bagkæde i næste sæson.
Annonce

Skjern: Er der endnu en svensk bagspiller på vej til Skjern Håndbold?

Ja det er der noget, der tyder på, selv om Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen ikke vil kommentere på det rygte, TV2 Sport har fortalt om.

Der skulle være tale om den 22-årige Alfred Jönsson, der i øjeblikket er med Sverige til VM i Kairo. Alfred Jönsson er noteret for 49 minutter på banen i Egypten, og der er tale om et lille gennembrud for Alfred Jönsson, der i kampen mod Hviderusland scorede seks mål.

Han startede karrieren i H43, inden han som 16-årig skiftede til Lugi. Lugis træner Thomas Axnér kaldte på det tidspunkt Alfred Jönsson for 'The Chosen One' - den udvalgte.

Som senior nåede Alfred Jönsson at blive svensk ligatopscorer to gange, inden han i 2019 skiftede til tyske Hannover-Burgdorf, hvor han næsten kun bliver brugt i angrebet.

Han bliver kaldt en af Sveriges mest spændende unge spillere, og til det svenske SportBladet har Alfred Jönsson tidligere udtalt, at han godt kunne tænke sig at komme til den franske storklub PSG.

Den drøm er åbenbart sat på pause. Alfred Jönssons kontrakt med Hannover-Burgdorf udløber til sommer, og meget tyder altså på, han slutter sig til Jesper Konradsson og Jonathan Stenbäcken i Skjern Håndbold, hvor Alfred Jönsson skal afløse Elvar Jónsson, der skifter til Melsungen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Efterskolen DHE i Skjern har travlt de næste dage: Nu skal det tabte vindes tilbage

Annonce