Annonce
Ringkøbing

Varm Skærtorsdags-træning sluttede med kold dukkert i fjorden

At dømme ud fra prust, støn og råb, var Ringkøbing Fjord alt andet end sommervarm. Dyb er fjorden jo ikke; men dyb nok til at få sig et mindre kuldechok. Foto: Lars Egelund
Badebroen ved Sorte Bakker er genetableret i sin oprindelige ’lange’ model, som rager et anseeligt stykke ud i fjorden.

RINGKØBING: Som allerede udførligt omtalt i Dagbladets spalter er badebroen ved Sorte Bakker igen kommet op efter at have være afmonteret på grund af truende isskruninger i februar.

Broen er endda genetableret – og funklende flot – i sin oprindelige ’lange’ model, som rager et anseeligt stykke – et slag på tasken: mindst 75 meter – ud i fjorden.

Og hvis man tror, at det kun er slentrende folk på Fjordstien, der lige skal en tur ud på broen, eller morgenduelige bade-nymfer i alle aldre, der bare MÅ ha’ sig en dukkert for at føle, at dagen er godt begyndt, så kan man godt tro om igen.

Dén bro er bare et genialt trækplaster og fristed for alle, uanset alder og køn. Det skal I ha’, jer på kommunen – politikere og folk fra Vej & Park – der passer godt på dette rekreative, bynære hjørne af vores lille ’hovedstad’.

Efter en pause på grund af isskruninger er badebroen igen placeret i sit rette element - fjorden. Foto: Lars Egelund


Områdets værd beviste Yamen, Noom, Abil, Adnan, Shango og Mohammed – alle dedikerede spillere på RIF’s U-17 fodboldhold – på denne Skærtorsdag formiddag.

Grundet helligdagen var deres træning rykket frem til klokken 10:00, og da disse herlige ungersvende stod dér i klubhuset på Alkjær foran brusekabinen, så havde den ene sagt til den anden: ”Hvad med om vi gik i Fjorden i stedet for?”

TOP! Og som sagt, så gjort.

Fotografen kom tilfældigt forbi, da de hoppede i baljen, der, at dømme ud fra prust, støn og råb, var alt andet end sommervarm. Dyb er fjorden jo ikke; men dyb nok til at få sig et mindre kuldechok.

Yamen, Noom, Abil, Adnan, Shango og Mohammed – alle dedikerede spillere på RIF’s U-17 fodboldhold - tog en dukkert i fjorden efter en gang fodboldtræning. Foto: Lars Egelund

Godt gået, gutter, på en 1. april. Kommer pludselig i tanke om, at man for en halv menneskealder siden jo også åbnede den lokale badeanstalt ’hjemme’ på øen den 1. april. Hvor vi mønske piger og drenge stod i kø ved Bademutters billetlue, for at betale den fyrstelige sum af 10 øre i entré. Og det er ikke en gang en aprilsnar!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce