Annonce
Erhverv 112

Var ved at hente det tabte: Corona stopper alt

Per Jørgensen - ejer af og administrerende direktør for transport- og logistikvirksomheden E3 Gruppen A/S i Padborg - kan stadig notere et solidt overskud, men lønsomheden er blevet mindre i det forløbne regnskabsår. Arkivfoto: Claus Thorsted
Der er stadig et syvcifret overskud, men det er blevet sværere at tjene penge. Det oplever E3 Gruppen A/S, der ligesom andre transportvirksomheder lider under coronakrisen. Og dét på et tidspunkt, hvor nye tiltag ellers var begyndt at vise resultater.

Padborg: Godt, men ikke begejstrende godt. Det må være overskriften på transport- og logistikvirksomheden E3 Gruppen A/S' seneste regnskabsår. Omsætningen i Padborg-virksomheden er steget med 20 millioner kroner siden sidst – til 469 millioner kroner – men overskuddet er samtidig 2,5 millioner kroner mindre. Helt nøjagtigt på 7.656.000 kroner.

- Vi laver mere og mere, men vi løber også hurtigere og hurtigere. Vi kan desværre bare ikke få bundlinjen til at følge med, siger ejer og administrerende direktør Per Jørgensen, som derfor også satte ind for at øge lønsomheden i familievirksomheden.

Annonce

Tal fra regnskabet

  • Omsætning: 469,4 millioner kroner (449,4).
  • Resultat: 7,6 millioner kroner (10,2)
  • Egenkapital: 92,7 millioner kroner (100)
  • Antal fuldtidsbeskæftigede i gns.: 322 (319)
  • I parentes tallet fra regnskabsåret 2017/2018.

Alt sættes til

Investeringer i IT og datasikkerhed har sammen med ekstern hjælp til CSR – på dansk: virksomhedens sociale ansvar – kostet. Samtidig er der investeret i chaufførboliger med køkken og bad. Det kan mærkes på bundlinjen, og så har reformen af ferieloven kostet E3 Gruppen lidt over en million kroner.

- Samtidig har vi lavet en del omstillinger, som det første halvår i det nye regnskabsår så ud til at virke. Jeg skal love for, at verden så anderledes ud efter den 15. marts. Det går godt nok hurtigt, synes Per Jørgensen.

- Det, vi har gjort bedre i de første seks måneder, kommer vi til at sætte til i de sidste seks måneder. Lige nu kører alt fra dag til dag, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce