Annonce
Sport

Var vanvittigt heldige: Vandt 3-2 på selvmål langt inde i overtiden

Habib Hussein havde en hovedrolle, da Spjald IF heldigt vandt i Holstebro. Habib Hussein scorede til 1-1, og han havde det indlæg, Holstebro lavede selvmål på kort før tid. Arkivfoto: Søren Palmelund
Bagud 2-1 efter små 90 minutter skulle der held til for at vinde. Og det held havde Spjald, der efter 90 minutter udlignede, hvor efter Holstebro lavede selvmål efter 93 minutter.

Spjald: Heldige. Utroligt heldige.

Det var træner Brian Thomsen ikke bleg for at indrømme, at Spjald IF havde været onsdag aften, hvor Spjald vandt 3-2 ude over Holstebro i serie 2 pulje 18.

Heldet kom efter 93 minutters spil ved stillingen 2-2.

Annonce

- Habib Hussein sendte et indlæg ind foran Holstebros mål, hvor en spiller headede bolden i eget net til 3-2. Sådan er det at være bundhold, fortalte Brian Thomsen.

Inden kampen havde Spjald fokus på, at de ikke måtte undervurdere Holstebro. Det skete egentlig heller ikke, for Spjald sad på de første 20 minutter.

- Vi havde tre-fire store chancer og alt spil. Vi udspillede Holstebro. Men så scorede de på et kontraløb til 1-0 efter godt 20 minutter. Så gik vi i stå. Vi spillede langsomt og ukoncentreret. Når vi havde bolden, smed vi den væk med det samme resten af første halvleg, fortalte Brian Thomsen.

Det blev en smule bedre, da Habib Hussein udlignede efter 62 minutter på en bold i dybden fra Kenneth Dam.

- Men vi spillede stadig skidt, og så lavede vi en grov fejl i forsvaret, så Holstebro kunne score på en friløber efter 72 minutter. Så var vi på den, fortalte Brian Thomsen.


Vi havde tre-fire store chancer og alt spil. Vi udspillede Holstebro. Men så scorede de på et kontraløb til 1-0 efter godt 20 minutter. Så gik vi i stå.

Brian Thomsen, træner for Spjald IF


Spjald fik udlignet efter 90 minutter ved Daniel Møller direkte på frispark begået mod Søren Vestergaard lidt uden for feltet.

- Mirakel at vi vandt. Vi var ringe, og vi var ukoncentrerede mod et hold, der ikke havde meget at komme med. Nu hænger vi stadig godt på i toppen, og det er altså heldigt, understregede Brian Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce