Annonce
Hvide Sande

Vanvittig auktion: Halv liter Stauning Whisky solgt for 102.000 kroner

Alex Munch fra Stauning Whisky giver gladeligt hånden til Thomas Sørensen (t.v.), medejer af feriehusudlejningsfirmaet Esmark, der sikrede sig en god flaske whisky for den nette pris af 102.000 kroner. Foto: Henrik Breum

Feriehusudlejningsfirmaet Esmark bød højest, da en helt særlig aftapning Stauning Whisky lørdag eftermiddag var på auktion i Hvide Sande.

Annonce

Hvide Sande: Hammerslag ved 102.000 kroner!

Det blev resultatet af en vanvittig auktion lørdag eftermiddag på havnen i Hvide Sande, hvor Stauning Whisky havde valgt at udbyde flaske nummer ét af en helt særlig aftapning.

I starten blev der forsigtigt budt ind med bud i tusindkroners-klassen, men lynhurtigt greb auktionen om sig. Et bud på 41.000 kroner blev med ét vekslet ud med et bud på 60.000 kroner - og ligeledes blev 85.000 kroner med ét til imponerende 100.000 kroner for en halv liter single malt whisky.

Det endelige bud på de 102.000 kroner kom fra Thomas Sørensen, der er medejer af firmaet Esmark, der gør sig i udlejning af sommerhuse på vestkysten.

Den rekordhøje salgspris ryger direkte videre til Kræftens Bekæmpelse, som Esmark normalt støtter med et større beløb ved den traditionsrige Lyserød Lørdag.

Ifølge Thomas Sørensen er det endnu ikke besluttet, hvad der skal ske med den kostbare whiskyflaske. Men et bud er, at Esmark selv afholder en auktion over flasken for derved at skaffe endnu flere penge til kræftforskning.

Det særlige ved denne Stauning Whisky er, at den i fem år har ligget i et fad om bord på skonnerten Maja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce