Annonce
Tarm

Vanvidsbilist taget med 158 km/t i byzone efter henvendelse fra bekymret borger: - Det er respektløst

Politiet leder nu efter bilisterne. Arkivfoto: Michael Bager

Lyne: To vanvidsbilister blev natten til fredag fanget af en automatisk fartkontrol på Vardevej i Lyne.

Det oplyser lederen af Midt- og Vestjyllands Politis færdselsafdeling.

Den ene bilist kørte svimlende 158 km/t, mens den anden "nøjedes" med 118 km/t.  Yderligere 14 bilister blev taget med for høj fart i byzonen.

Lederen af færdselsafdelingen er ikke i tvivl om, hvad han mener om sagen.

- Det hører heldigvis til sjældenhederne, men dermed også sagt, at det desværre sker, at der er nogle, der kører så vanvittigt. Jeg kan desværre ikke sige, at jeg er overrasket. Jeg synes, det er respektløst at køre så stærkt, også selvom langt de fleste i Lyne ligger trygt i sengen og sover i. Mister bilisten herredømmet og kører ind i et hus, så kommer det til at have nogle fatale følgere for føreren, men også for eventuelt andre, der ligger og sover inde i det hus, siger Henrik Glintborg.

Annonce

Skal stilles til ansvar

Den automatiske fartkontrol blev gennemført, efter en borger havde henvendt sig til politiet og fortalt, at der i nattetimerne blev kørt voldsomt stærkt gennem Lyne.

Fredag formiddag arbejder politiet på at få fat på bilisterne, der kan se frem til en ubetinget frakendelse af deres kørekort og en klækkelig bøde.

- Vi har ikke haft fat i dem endnu, men vi gør alt, hvad vi kan for så hurtigt som muligt at få fat i de her vanvidsbilister, som vi godt kan kalde dem. De skal stilles til ansvar for deres kørsel, men vi skal lige have identificeret førerne, siger Henrik Glintborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce